منوی اصلی
سبد خرید شما

زینک اکساید پودری - اکسيد روی (Zinc Oxide) - (به‌روز‌شده 04/24/2024)

زینک اکساید پودری - اکسيد روی (Zinc Oxide)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
زینک اکساید پودری - اکسيد روی (Zinc Oxide)

مشخصات محصول

عمومی
رنگسفید
مواد اولیه
حالتپودری
تاریخ تولید2024
تاریخ انقضاء5سال پس از تولید
  • وضعیت موجودی: آماده ارسال
  • کد محصول: pid-2518
32,900تومان
قیمت بدون مالیات: 32,900تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 1

گزینه های در دسترس



توضیحات محصول

زینک اکساید و فواید شگفت‌انگیز آن برای پوست

زینک اکساید بی تردید پرکاربردترین ماده موثردر ترمیم سوختگی، بهبودزخم و جای زخم، بهبودآکنه و موارد مشابه آن است شاید تعجب کنید اگر بدانید که استفاده از این ماده، مختص سال‌های اخیر نیست و استفاده از آن برای کمک به بهبود انواع زخم و سوختگی‌ها به بیش از 2000 سال پیش برمی‌گردد. البته امروزه، مصارف زینک اکساید گسترش زیادی یافته است، با‌ این ‌حال، بررسی تاریخچه این ماده شگفت‌‌انگیز نشان می‌دهد که خود ماده معدنی زینک (روی) برای اولین‌بار حدود 500 سال قبل از میلاد در نسخه‌های دارویی هند باستان در یک مرهم طبیعی ترمیم‌کننده، استفاده شده است.

زینک اکساید یا اکسید روی 

روی اکسید (به انگلیسی: ZINC OXIDE ) که در کتاب‌های کهن توتیا نامیده می‌شود، ترکیب غیر آلی با فرمول ZnO و به شکل پودری سفید رنگ و غیر محلول در آب است. زینک اکساید امروزه ماده موثره بسیاری از کرم‌های سوختگی پای نوزادان، لوسیون‌های کالامین، ضد آفتاب‌های معدنی، مکمل‌های ویتامین و داروهای درمان آکنه است که به ‌طور وسیعی توسط پزشکان تجویز شده و همچنین در داروخانه‌ها بدون نسخه به فروش می‌رسد. با وجود این توضیحات، سؤالی که پیش می‌آید این است که چه چیزی باعث شده این ماده تا این حد پرکاربرد باشد؟ مهم‌ترین خاصیت آن کدام است و بیشترین مصرف آن در چه مواردی است؟ در ادامه مقاله به این نکات خواهیم پرداخت.

همان‌طور که مشخص است، زینک اکساید از زینک ساخته می‌شود. زینک یا روی، نوعی عنصر فلزی است که در طبیعت یافت می‌شود و امروزه در بسیاری از محصولات الکترونیکی، شیمیایی و خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مانند سایر عناصر فلزی از جمله آهن یا الکترولیت‌هایی مانند منیزیم، زینک یا روی نیز می‌تواند حامل مقادیر مشخصی بار الکتریکی باشد که در فرآیندهای بدن انسان به آن مزایای ویژه‌ای می‌بخشد. زینک فواید منحصربه‌فردی برای بخش‌های مختلف بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش، مغز و پوست دارد. این ماده در سلول‌های پوستی به ‌عنوان یک واحد ساختمانی برای ساخت پروتئین، تولید آنزیم و فرآیندهای سوخت و ساز بدن استفاده می‌شود.

در حالی که زینک به‌تنهایی در طبیعت یافت می‌شود، زینک اکساید به‌طور طبیعی وجود ندارد. در واقع این ماده طی یک واکنش شیمیایی و با ترکیب شدن زینک با مولکول‌های اکسیژن در اثر حرارت تشکیل می‌شود. این دو عنصر پس از تبخیر، متراکم شده و به ‌صورت پودری درمی‌آیند که دانه‌های آن ریز، سفید و کریستالی است.

دانه‌های زینک اکساید با قرارگیری روی خارجی‌ترین لایه سطح پوست، یک ‌لایه محافظتی برای آن ایجاد می‌کنند. در دهه‌های اخیر پیشرفت‌هایی در زمینه ابعاد ذرات زینک اکساید منجر به رونق گسترده‌ای در کرم‌ها‌ و ضد‌آفتاب‌های حاوی این ماده شده است. شروع این پیشرفت‌ها در سال 2008 بود؛ زمانی که محققان موفق به تولید ذرات زینک اکساید در اندازه نانو شدند که منجر به انقلابی در صنعت تولید محصولات مراقبت از پوست به خصوص ضد آفتاب شد.

فرمول پیشرفته این ماده می‌تواند بدون باقی گذاشتن یک ‌لایه ضخیم و سفید روی پوست، در محافظت از پوست بسیار قوی عمل کند. با این ویژگی جدید، این ماده توانست به‌ سرعت جایگاه خود را برای طیف گسترده‌تری از مردم در میان ترکیبات موجود در محصولات ضدآفتاب طبیعی پیدا کند. اگرچه توجه به این نکته حائز اهمیت است که ایمنی این نانو ذرات برای انسان هنوز به صورت قطعی اثبات نشده است.

فواید اکسید روی و نحوه عملکرد آن

از جمله مصارف و فواید زینک اکساید می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • کمک به کاهش التهاب ناشی از بثورات پوستی، آلرژی یا تحریکات پوستی (از جمله ادرار سوختگی نوزادان)
  • پیشگیری از آفتاب‌سوختگی و محافظت از پوست در برابر پرتوهای آسیب‌رسان خورشید (به‌ویژه در پوست‌های حساس به نور)
  • محافظت از پوست در برابر تمام طیف مضر پرتوهای فرابنفش (می‌توان گفت زینک اکساید تنها ترکیبی است که در کرم‌های ضد آفتاب طیف گسترده، علاوه بر پرتو UV-B، کل پرتوهای UV-A را نیز فیلتر می‌کند.)
  • محافظت در برابر سرطان پوست یا نئوپلازی (سرطان سلول‌های پایه‌ای پوست)
  • بهبود و ترمیم زخم و پیشگیری از عفونت‌های باکتریایی
  • کمک به بهبود و رفع سوختگی‌ها و بافت آسیب‌دیده و سوخته
  • کمک به درمان ضایعات آکنه
  • حفظ رطوبت در پوست‌های خشک
  • کاهش شوره سر
  • درمان زگیل
  • کاهش آسیب‌های التهابی پوست (از جمله روزاسه که نوعی بیماری شایع پوستی است که باعث قرمزی یا برافروختگی پوست و قابل مشاهده شدن رگ‌های خونی در صورت می‌شود)
  • درمان اختلالات رنگدانه‌ای (مانند ملاسما؛ بیماری پوستی‌ای که باعث ایجاد نقاط و لکه‌های تیره روی پوست صورت می‌شود.)
  • پیشگیری از روند پیری پوست
  • بهبود ساخت کلاژن و تشکیل بافت هم‌بند جدید

از آنجا که زینک اکساید در آب محلول نیست، برای داشتن بیشترین اثربخشی لازم است با یک ماده حامل ترکیب شود. این ماده حامل معمولاً از میان محلول‌های موضعی مانند مواد آرایشی، ضد آفتاب‌های فیزیکی، پمادها، بالم‌ها و مرطوب‌کننده‌ها انتخاب می‌شود. بعضی از لوسیون‌ها یا کرم‌ها نیز حاوی زینک اکساید هستند که در نتیجه این موضوع، مواد روغنی راحت‌تر به داخل پوست نفوذ می‌کنند. در این فرآورده‌ها زینک یک سد محافظتی تشکیل می‌دهد که باعث حفظ رطوبت در پوست می‌شود.

نقش توتیا در برطرف کردن مشکلات پوستی

 آفتاب سوختگی و آسیب‌های ناشی از آفتاب

طی سه دهه گذشته یکی از موضوعاتی که در تحقیقات پیرامون مراقبت از پوست بسیار مورد توجه قرار گرفته است، بررسی فواید زینک اکساید برای محافظت طبیعی از پوست در برابر آفتاب است. بر اساس این تحقیقات مشخص ‌شده است که زینک اکساید از پوست در مقابل هر دو نوع پرتو فرابنفش نور خورشید (UVA /UVB) محافظت می‌کند. این ویژگی در اغلب ضدآفتاب‌های شیمیایی که فقط یک نوع پرتو فرابنفش را مسدود می‌کنند، وجود ندارد.

امروزه زینک اکساید علاوه بر ضد آفتاب، به فرمولاسیون بسیاری از محصولات مراقبت از پوست نیز افزوده می‌شود. همچنین این ماده در بسیاری از لوسیون‌ها و مواد آرایشی-بهداشتی معدنی، کانسیلرها، مرطوب‌کننده‌ها، بی‌بی کرم‌ها، دی دی کرم ها و محصولات ضد پیری استفاده می‌شود. در گذشته ضدآفتاب‌های حاوی زینک اکساید به دلیل رگه‌های سفید قابل ‌توجهی که روی پوست به جا می‌گذاشتند، محبوب نبودند. این موضوع نشانه این بود که زینک به‌طور کامل جذب نشده است. اما در سال‌های اخیر دانش مراقبت از پوست پیشرفت‌های بسیاری کرده است و امروزه فرمولاسیون‌های جدید زینک اکساید با ذرات بسیار ریزی وجود دارند که دیگر روی پوست رگه‌های سفید به‌جای نمی‌گذارند.

محافظت از پوست در برابر پرتوهای خورشید

امروزه زینک اکساید در برخی از بهترین ضدآفتاب‌ها، به تنهایی اثراتی مشابه محصولات مراقبت پوست شیمیایی دارد، این در حالی است که در محصولات مراقبت پوست شیمیایی از چندین ترکیب به صورت هم‌زمان برای محافظت در برابر طیف گسترده پرتوهای فرابنفش استفاده می‌شود.

میزان ایمنی، قدرت و اثربخشی یک محصول برای پیشگیری از سوختگی، به میزان زینک اکساید به کار رفته در فرمولاسیون‌ آن بستگی دارد. درصد زینک اکساید در محصولات مختلف بسیار متفاوت است و درصد نهایی، SPF (فاکتور محافظتی در برابر آفتاب) محصولات را تعیین می‌کند.

در کرم‌های ضدآفتاب‌، درصد زینک اکساید معمولاً حدود 25 تا 30 درصد است.

در محصولات آرایشی، ازجمله کرم پودر‌ها، بی‌بی کرم‌ها، دی‌دی کرم‌ها و مرطوب‌کننده‌های صورت، درصد (و درنتیجه پوشش‌دهی) معمولاً در حدود 10 تا 19 درصد است.

هرچه از زینک اکساید کمتری در یک محصول استفاده شود، اثر محافظتی کمتری خواهد داشت (در بازه مجاز). به ‌عنوان‌ مثال فرآورده‌ای با ‌SPF 15، نسبت به محصولی با SPF 30 که حاوی زینک بیشتری است، به مدت کمتری دوام خواهد داشت.

کمک به بهبود آکنه

برای درمان آکنه، زینک اکساید معمولاً با سایر ترکیبات ضدالتهابی یا ضد باکتری مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، زینک گلوکونات یا سولفات روی ترکیب می‌شود. همچنین این عناصر در کنار هم به بهبود ظاهر، کاهش شدت، طول مدت درمان و درد آکنه‌های کیستیک یا هورمونی و نشانه‌های آن‌ها کمک می‌کنند.

نتایج یک مطالعه در سال 2013 همراه با تحقیقات دیگر در این زمینه نشان می‌دهد که زینک اکساید می‌تواند از روش‌های مختلفی به درمان و پیشگیری از بروز آکنه کمک کند، از جمله:

کاهش خصوصیات میکروبی یا باکتریایی مرتبط با بروز آکنه

کاستن از التهابی که در نتیجه فعالیت باکتری‌های عامل جوش و انسداد منافذ پوستی ایجاد می‌شود

کاهش احتمال بروز مجدد آکنه در صورت مقاوم شدن پوست در برابر آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی یا موضعی

تنظیم تولید چربی یا سبوم توسط پوست

اثر قابض که به خشک‌ کردن چربی اضافی و کوچک کردن منافذ بزرگ پوست و بهبود ظاهر آسیب‌دیده آن کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف موضعی زینک به‌تنهایی یا به همراه سایر ترکیبات بسیار مؤثر عمل می‌کند. این موضوع به دلیل ویژگی‌های ضدالتهابی و توانایی کاهش باکتری‌ ایجادکننده جوش (پروپیونی باکتریوم) از طریق مهار آنزیم‌های لیپاز باکتری و سطوح اسیدهای چرب آزاد در خون است. گاهی اوقات متخصصین پوست برای موارد شدید، مقاوم و مزمن آکنه، جهت کمک به جلوگیری از انسداد منافذ پوست توسط باکتری‌ها، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کنند.

با این‌ حال، مطالعات نشان داده‌اند که باکتری‌های ایجادکننده آکنه می‌توانند پس از مدتی در برابر درمان مقاوم شوند، بنابراین برای برخی از افراد مصرف انواع قرص و لوسیون‌ ممکن است پس از مدتی کارساز نباشد. درمان‌های آنتی‌بیوتیکی آکنه هم می‌توانند عوارض جانبی از جمله قرمزی، افزایش حساسیت به نور خورشید، خشکی و پوسته‌پوسته شدن پوست داشته باشد. خبر خوب این است که درمان با زینک اکساید می‌تواند حتی برای کسانی که آکنه مقاوم به آنتی‌بیوتیک دارند نیز مفید باشد.

رفع بثورات و تحریکات پوستی

تحقیقات زیادی نشان می‌دهد که زینک اکساید به رشد بافت جدید، ترمیم پوست، بهبود زخم‌ها و جلوگیری از التهاب کمک می‌کند. از این ماده می‌توان برای کمک به بهبود طبیعی موارد زیر استفاده کرد:

  •  ادرار سوختگی نوزادان
  •  تب‌‌خال‌های دهانی
  •  زخم‌های پوستی
  • خراش‌ها یا ساییدگی‌ها
  •  سوختگی‌ها

 تحریک حاصل از مصرف محصولات شیمیایی

زینک اکساید یک ماده موثر رایج در بسیاری از کرم‌های مخصوص ادرار سوختگی نوزادان است. پمادهای حاوی زینک اکساید با تشکیل یک ‌لایه محافظ روی پوست، به محافظت از پوست ظریف و حساس کودک در برابر مواد محرک و باکتری‌ها کمک می‌کنند. در مورد بثورات پوشک، بهتر است برای کاهش التهاب، از زینک به‌صورت مکرر و به مقدار زیاد (طبق تجویز پزشک متخصص اطفال) استفاده شود.

زینک اکساید برای بثورات ناشی از پوشک در نوزادان

برخی مطالعات در این زمینه نشان می‌دهد که می‌توان از پمادهای زینک اکساید 5 درصد، برای کاهش علائم تحریک پوست در نوزادان مبتلا به بثورات پوشک ناشی از اسهال استفاده کرد. کرم‌هایی که فاقد عطر یا رنگ افزودنی هستند بهترین گزینه برای درمان بثورات پوستی، ازجمله بثورات پوشک با درجات خفیف تا شدید و پیشگیری از تشدید علائم محسوب می‌شوند.

کمک به پیشگیری از بروز عفونت‌های باکتریایی

زینک اکساید می‌تواند مانند یک قابض ملایم عمل کرده و از بروز عفونت‌های باکتریایی پوست پیشگیری ‌کند؛ در نتیجه مانند یک ماده خشک‌کننده طبیعی محسوب می‌شود. از جمله کاربردهای سنتی محصولات زینک اکساید می‌توان به مواردی نظیر درمان زخم و جراحت‌های ناشی از جراحی و استفاده از آن به‌عنوان مرهم برای درمان زخم‌های دهانی اشاره کرد. زینک یک ماده معدنی ضروری است که نقش مهمی در تنظیم عملکردهای آنزیمی مورد نیاز برای ترمیم آسیب‌های لایه خارجی پوست و تشکیل کلاژن و بافت‌ هم‌بند جدید دارد.

مطالعه‌ای در سال 2003 نشان داد که زینک اکساید از طریق مهار چسبندگی و جلوگیری از ورود باکتری‌ها باعث کاهش عفونت‌های باکتریایی می‌شود. زینک اکساید همچنین علاوه بر کمک به کاهش نفوذپذیری باکتری‌ها، باعث افزایش فشردگی محل اتصال بین سلولی می‌شود، به‌ طوری ‌که باکتری‌ها نتوانند راه خود را به داخل پیدا کنند.

زینک‌اکساید همچنین از طریق تعدیل بیان ژن سایتوکاین‌های التهابی به کاهش التهاب پوستی نیز کمک می‌کند. سایتوکاین‌ها مولکول‌های پیام‌رسانی هستند که از برخی سلول‌های ایمنی که التهاب را تحریک می‌کنند ترشح می‌شود.

بسیاری از محصولات پوستی حاوی زینک اکساید به کاهش قرمزی، تورم، درد و التهاب ناشی از تجمع باکتری کمک می‌کنند. به علاوه، مزیت دیگر این محصولات این است که مانند سایر محصولات تجاری قابض، منافذ بزرگ پوست را کوچک کرده و با تنظیم تولید سبوم پوست از براق شدن پوست جلوگیری می‌کنند.

اثرات ضد پیری و بهبود آسیب‌های بافتی

زینک اکساید نه‌تنها از آسیب‌دیدگی ناشی از پرتو آفتاب، چین ‌و چروک و لک‌های تیره جلوگیری می‌کند، بلکه به رشد بافت پوست جدید و تولید کلاژن نیز کمک می‌کند. کلاژن نقش مهمی در حفظ جوانی و شادابی پوست ایفا می‌کند. بدن به زینک و سایر مواد معدنی کمیاب برای سنتز کلاژن و ترمیم بافت هم‌بند نیاز دارد.

مطالعات نشان داده‌اند که درمان پوست آسیب‌دیده، پوست خشک یا زخم پوستی به کمک محصولات زینک اکساید فقط در عرض 48 ساعت (شامل درمان و مراقبت دوران بعد از جراحی) سبب بهبود عوارض پوستی، ترمیم بهتر، کاهش التهاب و قرمزی، بازیابی رنگدانه و تنظیم میزان مایع میان‌بافتی و سبوم (چربی) پوست می‌شود. زینک اکساید همچنین هنگامی که همراه با سایر فرآورده‌های ضد پیری پوست به کار رود، می‌تواند به افزایش مقدار مواد موثره جذب شده توسط پوست کمک کنند.

روش استفاده از زینک اکساید

زینک اکساید در محصولات و فرمولاسیون‌های مختلفی وجود دارد و انتخاب شما از میان این محصولات به نحوه استفاده و کاربرد آن بستگی دارد. با وجود آنکه استفاده از این ماده به‌تنهایی به عنوان یک محصول درمانی روی پوست می‌تواند به بهبود سلامت و ظاهر پوست کمک کند، شما می‌توانید فرآیند درمان‌ موضعی را با یک مکمل ویتامین حاوی زینک تکمیل کنید تا از نتایج و محافظت بهتری برخوردار شوید.

نکته: هنگام استفاده از مکمل زینک، به مقدار مجاز روزانه زینک دریافتی دقت کنید.

کرم‌های ضد آفتاب حاوی زینک اکساید

هنگام خرید ضدآفتاب‌، لیبل محصول را با دقت بخوانید و یک ضد آفتاب طیف گسترده انتخاب کنید. زینک اکساید موثرترین ترکیب برای محافظت در برابر UV-B و انواع UV-A است و وجود این ماده در ترکیبات ضد آفتاب، بهترین نشانه برای وسیع‌الطیف بودن کامل ضد آفتاب است.

در استفاده از کرم ضدآفتاب حاوی زینک اکساید یا هر کرم ضد آفتاب دیگری، باید به برخی نکات مهم دیگر هم دقت کنید:

محصول را 15 تا 30 دقیقه قبل از خروج از منزل و قرار گرفتن در معرض نور خورشید استفاده کنید.

ضد آفتاب فقط برای صورت و دست نیست. مراقب باشید نقاط حساس مانند بالای گوش‌ها، پشت گردن، لب‌ها، نقاط فوقانی سر و همچنین روی پاها را فراموش نکنید. هر ناحیه‌ای از پوست که توسط لباس، به طور کامل حفاظت نمی‌شود، نیاز به ضد آفتاب دارد.

توجه داشته باشید مصرف بعضی داروها باعث حساسیت پوست نسبت به نور خورشید می‌شود. از جمله برخی آنتی‌بیوتیک‌ها، فوروزماید و هیدروکلروتیازید، داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (پیروکسیکام و ناپروکسن)، داروهای ضد بارداری خوراکی حاوی استروژن، کینین، سولفونامیدها مثل کوتریموکسازول و داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، نیفدیپین، ایزوترتینوئین، دیفن هیدرامین و گیاه علف چای. بنابراین در صورت مصرف هریک از این داروها، لازم است مراقبت دقیق‌تری نسبت به نور خورشید انجام دهید.

با مشورت پزشک یا داروساز، مکمل ویتامین D مصرف کنید.

سعی کنید در ساعات اوج تابش پرتو فرابنفش، یعنی از ساعت 10 صبح تا 4 بعدازظهر، در معرض نور آفتاب نباشید؛ به خصوص اگر نسبت به آفتاب سوختگی‌  حساس هستید.

علاوه بر ضد آفتاب از عینک و کلاه هم برای محافظت در برابر آفتاب استفاده کنید.

کرم یا پماد زینک اکساید

کرم زینک اکساید برای درمان خراش‌های کوچک و غیرعفونی و سوختگی می‌تواند بهترین راه حل درمانی باشد. می‌توانید محل آسیب‌دیده را پس از مصرف کرم زینک به کمک یک باند پانسمان کنید یا کرم را در معرض هوا بگذارید تا خشک شود. همیشه قبل از استفاده از کرم زینک اکساید، دستانتان و ناحیه‌ای که قرار است کرم‌ زده شود را خوب بشویید.

این کرم باید تنها برای مصارف خارجی و موضعی استفاده می‌شود، بنابراین مراقب باشید که در زمان مصرف، کرم وارد چشم، گوش یا دهان شما نشود. کرم زینک اکساید را مستقیماً به ناحیه آسیب‌دیده بمالید.

مقابله با تحریکات پوستی ناشی از پوشک

پوست لطیف و نازک نوزادان، بسیار در معرض آزار و آسیب است. به خصوص در ناحیه پوشک. مراقبت از پوست نوزاد اهمیت زیادی دارد. اگر این ناحیه دچار تحریک پوستی شده است، ناحیه پوشک را تمیز و خشک ‌کنید. کرم زینک اکساید را قبل از بستن پوشک جدید، پیش از خواب یا در هنگام رؤیت علائم بثورات پوستی به نواحی آسیب‌دیده بمالید. می‌توانید در هر نوبت‌ تعویض پوشک، به‌خصوص در زمان خواب از کرم استفاده کنید. در این صورت زمان بیشتری برای جذب آن به پوست وجود خواهد داشت. اگر به پماد زینک اکساید مخصوص کودکان دسترسی ندارید، حتماً در مورد استفاده از پمادها یا کرم‌هایی که مخصوص اطفال طراحی نشده‌اند، با پزشک کودک‌تان مشورت نمائید.

ایمنی زینک اکساید

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بررسی‌های گسترده‌ای در رابطه با ایمنی زینک اکساید انجام داده است. این سازمان در نتیجه این بررسی‌ها، اعلام کرده است که این ماده می‌تواند به‌طور ایمن به‌عنوان یک افزودنی رنگی در داروها و مواد آرایشی و همچنین یک ماده موثره ضد آفتاب و محافظ پوست در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده شود. همچنین این سازمان استفاده از زینک اکساید را در کرم‌های محافظ پوست بدون نسخه تا غلظت‌های 25 درصد و در محصولات دارویی ضدآفتاب با غلظت‌های 25 درصد مورد تائید قرار داده است.

توتیا یا زینک اکساید در یک نگاه

  • نام: اکسید روی (زینک اکساید)
  • نام انگلیسی: ZINC OXIDE
  • سایر نامها: زینک اکساید - سفیداب روی - توتیا
  • فرمول مولکولی: ZnO
  • جرم مولی: 81.408 g/mol
  • شکل ظاهری: White solid
  • چگالی: 5.606 g/cm3
  • دمای ذوب: ۱۹۷۵ °C (decomposes)[۱]
  • دمای جوش: ۲۳۶۰ °C
  • انحلال‌پذیری در آب: 0.16 mg/100 mL (30 °C)
  • نوار ممنوعه: 3.3 eV (direct)
  • ضریب شکست (nD): 2.0041

توتیا

توتیا در واقع همان اکسید ناخالص فلز روی (زینک اکساید) است که در قدیم از توتیا برای ساختن فلز برنج و درمان بیماری‌های مرتبط با چشم بهره می‌گرفتند.

در قدیم آن را سنگ سرمه نیز می‌گفتند و برای آن سه گونه قائل بودند: زرد، کبود و توتیای قلم که توتیای قلم کرمانی بهترین نوع آن بود. واژهٔ توتیا را عربی شده واژه فارسی دوده‌ها دانسته‌اند.

توتیا امروزه نیز با نام زینک اکساید در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضدآفتاب، شامپو ضدشوره و… استفاده می‌شود. توتیا از اکتشافات ایرانیان بوده و بنابر گزارش مارکوپولو، روش استخراج آن به طریق تقطیر بخار حاصل از ذوب سنگ روی بر میله‌های فولادی سرد بوده‌است

مصارف دارویی

در پزشکی و بهداشت این ترکیب با نام زینک اکساید در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضدآفتاب، شامپو ضدشوره و… استفاده می‌شود. پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.

روی اکسید دارای خواص مرطوب‌کننده، آنتی‌بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس‌کننده اشعه UV در ترکیب کرم‌های ضدآفتاب نیز استفاده می‌شود.

مصارف آرایشی

روی اکسید مصارف فراوانی در صنایع آرایشی دارد. این ترکیب می‌تواند اشعه UV خورشید را جذب کرده و از پوست در مقابل آفتاب سوختگی و سایر خسارات اشعه UV محافظت نماید.

روی اکسید یکی از مهم‌ترین ترکیبات مواد آرایشی معدنی است. از آنجا روی اکسید توسط پوست قابل جذب نیست بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی نمی‌شود و غیر حساسیت زا و غیر جوش زا می‌باشد.

همچنین در تولید دئودورانت‌ها و صابون‌ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری‌ها کمک می‌کند و به خوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می‌شود.

مصارف صنعتی

این ترکیب در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم‌کننده، رنگ‌ها، مومها، چسب، غذاها، باتری و… استفاده می‌شود. پودر اکسید زینک کاربردهای فراوانی دارد. کاربردهای اصلی آن به صورت خلاصه ارائه می‌شود.

بیشتر کاربردها از واکنش روی اکسید به عنوان ماده تشکیل دهنده سایر اجزای روی استفاده می‌کنند. کاربرد آن در علم مواد شامل ضریب شکست بالا، رسانایی حرارتی بالا، آنتی‌بیوتیک و مواد محافظ اشعه UV می‌باشد.

به طریق مشابه به موادی مثل پلاستیک، سرامیک، شیشه، چوب، سیمان، رنگ، گریس، پماد، چسب، مهر، رنگ‌دانه، باتری، مواد به کار رفته در اطفاء حریق و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شود.

 

خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide)

اگر به دنبال خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) در فضای وسیع اینترنت هستید توصیه میکنیم به این نکته که در واقع یکی از مهمترین نکات در خریدهای اینترنتی هست نیز توجه داشته باشید که محصول یا محصولات مورد نظرتان را حتما از فروشگاه‌های آنلاین معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت (مانند ایرانکازمد) هستند خریداری بفرمایید

داشتن نماد اعتماد الکترونیکی دقیقا به این معناست که شما میتوانید با خیال راحت و به صورت آنلاین خریدهای خود را از یک وبسایت انجام دهید و اگر هر زمانی و به هر شکلی به مشکلی برخوردید، به راحتی میتوانید مطالبات و حقوق خود را به صورت قانونی و مشورع پیگیری نمایید

اگر قصدتان خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) است ما به شما خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از فروشگاه ایران کازمد را پیشنهاد میکنیم، چرا که این روزها متاسفانه افراد سودجو و غیرقابل اعتماد به اسم زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) محصولات بی‌کیفیت و کم ارزش یا حتی بعضا فاقد ارزش را به کاربران وب سایتهایشان میفروشند که این امر خود باعث آسیبهای بسیار زیادی که در برخی موارد غیر قابل جبران هستند، میشود.

برای افرادی که کیفیت برایشان مطرح و جز موارد مهم است لزوما خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) نیازهایشان را مرتفع نمی نماید و در بازار رقابتی هم قیمت و هم کیفیت مطرح است که برای این موضوع خرید اینترنتی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از فروشگاه آنلاین ایران کازمد یک انتخاب کاملا امن، باکیفت، هوشمندانه، مطمئن و مقرون به صرفه است. به این دلیل که ما زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) مرغوب را از واردکنندگان اصلی و مطمئن تهیه میکنیم.

البته به این نکته نیز توجه بفرمایید که اگر به دنبال خرید عمده زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) هستید، میتوانید از طریق همین برای خرید عمده اقدام نمایید. به این صورت که کافیست ابتدا "زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) " را به سبد خرید خود اضافه نمایید، سپس تعداد آن را در سبد خریدتان را افزایش دهید. سیستم ما بصورت اتوماتیک تخفیف خرید عمده را برای شما لحاظ مینماید.

ضمنا خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از ایرانکازمد به صورت عمده برای شما امتیاز خواهد داشت و این امتياز در سیستم ما ثبت و در خریدهای بعدی شما به عنوان تخفیف بیشتر یا قیمت پایینتر به صورت اتوماتیک لحاظ خواهد شد. دقت بفرماید خرید هر یک زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) برای شما یک امتیاز به محسوب میشود.

یک نکته مهم: همیشه خرید بی واسطه از واردکننده یا تولید کننده، در این مورد خاص خرید بدون واسطه زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) به صورت مشخص یک مزیت فوق العاده بزرگ برای هر نوع خریداری به حساب میآید. چرا که میتواند همه واسط‌ها و دلالهای میانی را حذف و محصول را با بهترین قیمت به دست خریدار برساند.

برای خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از فروشگاه ایرانکازمد میتوانید از طریق همین صفحه محصول را به سبد خریدتان افزوده و وارد مرحله تسویه حساب شوید. در مرحله تسویه حساب میبایست نام، آدرس و تلفن خود را نوشته و در ادامه برای تکمیل سفارش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) وارد مرحله پرداخت شوید.

فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide)

یکی از سرویس‌هایی که کارشناسان مجرب ایران کازمد به مشتریان گرامی این فروشگاه ارائه مینمایند، فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) اصل و باکیفیت است.

در واقع اگر بخواهیم با جزئیات بیشتری فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم فروش اینترنتی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) در فروشگاه ایرانکازمد به دو بخش 1- فروش عمده زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) (فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) به صورت عمده) و 2-خرده فروشی و یا تک فروشی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) تقسیم میشود.

در حالت عمده فروشی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) بسته به تعداد محصول سفارش داده شده میتوانید از 5% الی 50% تخفیف ویژه برخوردار شوید. یا به بیان ساده‌تر میتوان اینطور گفت که برای خریداران محترم ایرانکازمد در حالت عمده فروشی، فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) عمده میتواند از 10% الی 100% حاوی سود باشد.

اما خردفروشی یا فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) به صورت تک به این علت ارائه قیمت رقابتی و مناسب شامل تخفیف نمیشود. لذا برای دریافت سود یا تخفیف در خریدزینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) توصیه میکنیم محصولات را با تعداد بالا خریداری فرمایید.

اگر توضیحات این صفحه برای شما کم است یا نیاز به دریافت مشاوره ویا کسب اطلاعات بیشتر دارید، میتوانید از طریق شماره تلفن درج شده در بالا و یا پایین همین صفحه با ما ارتباط برقرار نمایید.

قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide)

واقعیت این است که همه ما در هنگام خرید به قیمت یک کالا یا یک خدمت توجه ویژه ای داریم، چرا که برای اکثر افراد در یک جامعه ممکن است قیمت حرف آخر را بزند. به عنوان مثال قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) میتواند بازه بسیار متفاوتی داشته باشد.

قیمت عمده زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) با قیمت تکفروشی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) کاملا متفاوت است و این موضوع دلایل بسیار زیادی دارد که از حوصله این متن خارج است. اما در زیر نکاتی بیان شده که دانستن آنها دلیل این اختلاف را برایتان روشن میسازد.

حتی قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) در یک فروشگاه اینترنتی میتواند با یک فروشگاه واقعی یا داروخانه یا مرکز فروش متفاوت باشد چرا که هرکدام از موارد یاد شده به غیر از خود محصول دارای هزینه‌های متفاوتی هستند که باعث تغییر در قیمت مصرف کننده میشوند.

همیشه قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) بر مبنای کیفیت بالا یا پایین میتواند متفاوت باشد، اما متاسفانه برخی افراد فرصت طلب برای منحرف کردن ذهن مشتریها قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) بی کیفیت و کم ارزش را با قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) با کیفیت و اصل به صورت برابر درج کرده و موجب سردرگمی و فریب مشتریان میگردند. که البته راه حل این موضوع و خلاص شدن از شر چنین مشکلی همیشه خرید از یک فروشگاه معتبر است.

از آنجا که ایرانکازمد محصولات خود مانند زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) را مستقیم از تولید کننده یا واردکننده تهیه مینماید، میتوانیم به نسبت کیفیت، تضمین بهترین و مناسب‌ترین قیمت را به شما بدهیم. در واقع قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) در فروشگاه ایرانکازمد بسیار نزدیک به قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) درب کارخانه میباشد. لذا بهترین قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) را میتوانید از ما بخواهید.

جهت دریافت قیمت زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) مرغوب و باکیفیت به صورت عمده با ما در ارتباط باشید. قیمت عمده فروشی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) همیشه و بطور قطع با قیمت تکفروشی زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) متفاوت خواهد بود.

متاسفانه در سالهای اخیر به علت نوسان شدید ارز و بی ثباتی در بازار قیمت همه محصولات از جمله زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) دستخوش تغییرات بسیار متنوع و متفاوتی شده است. لذا برای خرید عمده قبل از سفارش از طریق وب سایت حتما از قیمت روز زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از طریق ارتباط با کارشناسان ایرانکازمد دریافت نمایید.

جهت دریافت قیمت امروز زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) با شماره درج شده در بالا یا پایین همین صفحه تماس بگیرید.

زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) از کجا تهیه کنیم؟

یکی از مهمترین سوالات و دغدغه های همه خریداران در فضای واقعی جامعه و این روزها البته در فضای اینترنت بخصوص برای تهیه زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) این است که زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) اصل را از کجا بخریم؟. در واقع یافتن زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) اصل و باکیفیت این روزها با توجه به حجم بسیار زیاد اطلاعات نادرست در فضای مجازی بسیار سخت و دشوار شده است.

لذا ما به شما اکیدا توصیه میکنیم قبل از خرید، وب سایت فروشگاهی مورد نظرتان را به از طریق روشهای زیر مورد بررسی داده و پس از کسب اعتماد از آن فروشگاه اقدام به خرید زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) نمایید.

راه‌های بررسی یک وب سایت فروشگاهی برای کسب اعتماد و خرید از آن :

  • داشتن گواهینامه امنیتی SSL برای وب سایت:
    داشتن گواهینامه SSL اولین و ابتدایی ترین نشانه یک وب سایت معتبر بوده و نمایانگر این است که صاحب یا صاحبان آن وب سایت حال شخص باشد یا شرکت، برای کسب و کار خود اهمیت قائل شده و جهت بهبود امنیت وهمچنین بالابردن رتبه در موتورهای جستجو یا ایجاد اطمینان در خریداران هزینه کرده و گواهینامه SSL برای وب سایت خود تهیه نمود‌اند. اما داشتن اس اس ال خیلی باعث ایجاد اطمینان نمیشود.
  • داشتن صفحه تماس کامل:
    یکی از مهمترین بخشهایی که باعث ایجاد اطمینان و اعتماد مشتریها میشود داشتن یک صفحه تماس کامل به همراه اسم،آدرس، تلفن ثابت، تلفن موبایل و سایر ملزومات برقراری ارتباط با شرکت یا شخص صاحب وبسایت است. وقتی در یک صفحه تماس آدرس دقیق محل کار و همچنین شماره تلفن ثابت درج شده مشتری میتواند به راحتی به وب سایت مذکور اطمینان کرده و با آگاهی از اینکه آدرس فروشگاه چه مجازی چه واقعی در دنیای واقعی کجاست و چطور میتواند به آن دسترسی داشته باشد. چرا که تلفن ثابت برای یک مجموعه نیازمند ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی بوده و از روی شماره تلفن ثابت میتوان صاحب ملک یا مستاجر آن را به راحتی پیدا کرد.
  • داشتن نماد الکترونیکی از مركز توسعه تجارت الكترونیكی (eNamad):
    و اما مهمترین شاخص برای ایجاد اعتماد در مشتری‌های یک وب سایت فروشگاهی داشتن نماد الکترونیک از زیرمجموعه های وزارت صنعت و معدن است. خیلی ساده میتوان گفت اگر وب سایتی دارای این نماد باشد مشتریها با خیال راحت میتوانند از آن فروشگاه خرید کنند، چرا که گرفتن نماد الکترونیک مراحل سخت و اطمینان آوری را میطلبد. به عنوان مثال اگر در پروسه گرفتن نمادالکترونیک سند مالکیت یا قرارداد اجاره رسمی + تلفن ثابت و موبایل با تایید سیستماتیک و مشخصات صاحب وب سایت چه شخص چه شرکت به طور کامل دریافت و حتی تاییده آدرس هم نیاز است. یعنی اینطور که برای آدرس محل کار وب سایت تاییده آدرس ارسال و کد تاییده آن در سایت میبایست ثبت شود و اگر آدرس صحیح نباشد یا تلفن ها واقعی و فعال نباشند به هیچ وجه یک وب سایت نماد الکترونیک دریافت نمیکند و امکان اتصال به درگاه های پرداخت اینترنتی چه بانکی چه واسط را نخواهد داشت.
  • تطابق کامل اطلاعات صفحه تماس با صفحه نماد الکترونیک:
    بعد از داشتن ای‌نماد مهمترین مسئله تطابق کامل و دقیق اطلاعات ثبت شده در صفحه تماس وبسایت با اطلاعات درج شده در صفحه نماد الکترونیک همان سایت است. اگر چنین تطابقی وجود داشت میتوانید از آن فروشگاه آنلاین خرید نمایید.
  • تعداد شکلایت و پاسخدهی در صفحه نماد الکترونیک:
    البته صرفا داشتن نماد الکترونیک و تطابق اطلاعات تماس نمیتواند تضمین کارکرد صحیح و با کیفیت یک فروشگاه اینترنتی شود. یکی از نکات مهم در این زمینه نداشتن شکایت یا در صورت داشتن پاسخ دادن به آن است که در همان صفحه پروفایل یک وب سایت در سایت نماد الکترونیکی قابل مشاهده است. اگر در صفحه نماد سایتی وارد شدید و در بخش شکایات عددی بالاتر از 0 را دیدید مثلا 2 شکایت. کمی با دقت خرید کنید چرا که ظاهرا سرویس دهی آن سایت خیلی خوب نیست. واگر در بخش شکایات پاسخ داده نشده عددی بیشتر از 0 را دیدید یا خرید نکنید یا با دقت بیشتری خرید کنید. چرا که این عدد نمایانگر این است که از آن سایت در نماد الکترونیک شکایت شده و صاحب سایت هیچ پاسخی برای رفع مشکل به مسئله نداده است. لذا ممکن است این اتفاق برای شما نیز بیوفتد. اما اگر شکایات پاسخ داده شده بودند یا در کل شکایتی از آن سایت ثبت نشده بود یعنی وب سایت مذکور با کیفیت بوده و سرویس دهی مناسبی داشته است و میتوانید با خیال راحت از آن سایت خرید نمایید.

ایرانکازمد با بیش از 3 سال سابقه و بیش از 2 سال فروش اینترنتی و همچنین دارابودن نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت معدن و تجارت آماده فروش زینک اکساید | پودر سفیداب روی | اکسید روی (Zinc Oxide) به شما عزیزان میباشد.

دیدگاه‌ها

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید