فهرست محتوا
ریمل گیاهی ایران کازمد | ریمل تقویت کننده مژه ایرانکازمد
عکس ریمل گیاهی ایران کازمد | ریمل سرمه هفت مغز
خواص و فواید ریمل گیاهی ایران کازمد | ریمل تقویت کننده سرمه هفت مغز
اگر بخواهیم به صورت خلاصه و تیتروار فواید این ریمل گیاهی ایرانکازمد را مورد بررسی قرار دهیم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تقویت کننده مژه
- تقویت کننده ابرو
- فاقد مواد شیمایی
- کمک به رشد ابروهای نازک و ضعیف
- کمک به رشد مژههای ضعیف
- ضد آلرژی
نکات مهم و حائز اهمیت راجع به ریمل گیاهی سرمه هفت مغز ایران کازمد
- در ساخت و تولید ریمل گیاهی سرمه 7 مغز ایران کازمد از آرد ذرت، ثعلب، روغن دم اسب، روغن کرچک، سرمه هفت مغز، سیاه دانه و گلیسیرین گیاهی استفاده شده است.
- اگر به هر یک از مواد یاد شده بالا حساسیت دارید قبل از مصرف با دکتر خود مشورت کنید
- ریمل گیاهی ایرانکازمد به علت اینکه فاقد مواد شیمایی و نفتی است قابلیت حجم دهی به مژه را ندارد.
- خریداران گرامی ریمل گیاهی ایرانکازمد را لطفا با دید محصولی ترمیمی، تقویت کننده و مفید برای مژه و ابرو خریداری فرمایید نه به عنوان یک ریمل با قابلیت زیبا سازی مژه و حجم دهی زیاد
- توصیه میکنیم از ریمل گیاهی ایران کازمد بیشتر در زمان هایی که در منزل یا محل کار هستید استفاده نمایید.
- توصیه میکنیم در زمانی که از ریمل گیاهی ایرانکازمد استفاده میفرمایید از دود، آلایندگی، هوای پر گردو غبار و ناپاک دوری کنید چرا که آلودگی به راحتی به روغن میچسبد و تاثیر ریمل را کمتر میکند.
- اگر ریمل گیاهی ایرانکازمد در اثر حرارت و قرار گرفتن در فضای گرم شل شده وبه داخل چشم وارد شد، اصلا نگران نباشید و با خیالی آسوده آن را پاک نمایید. چرا که هیچ نوع ماده شیمایی در این ریمل وجود ندارد و هیچ آسیبی به چشم نمیزند. لذا فقط کافی است چربی آن از داخل چشم پاک شود.
- از ریمل گیاهی ایران کازمد میتوانید به عنوان پایه ریمل های شیمایی و تجاری حجم دهنده خود استفاده نمایید. در واقع با این کار یک لایه محافظتی گیاهی و امن برای مژههای خود ایجا میکنید.
این ریمل به دلیل استفاده از سرمه هفت مغز و روغن کرچک باعث تقویت مژهها می شود.ضمنا یکی از خواص مهم این نوع رمیل طبیعی ضد آلرژی بودن است.
در واقع به این معنی که به دلیل عدم استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی در این این محصول، تقریبا به همه نوع پوست و مژه ای سازگار است مگر آنکه شخصی به طور خاص به برخی از مواد طبیعی که در این محصول استفاده شده حساسیت داشته باشد.
کمی بیشتر راجع به ریمل یا ماسکارا بدانیم؟
ویکی پدیا میگوید ریمل، ماسکارا یا سرمه وسیلهای آرایشی برای تیره کردن، حجیم یا بلندنما کردن مژهها است. این وسیله آرایشی به سه حالت مایع، جامد (قالبی) یا کرم وجود دارد. ریمل در رنگهای مختلف ساخته میشود و به وسیلهٔ یک برس کوچک استفاده میشوند.
آرایش و زیبا سازی مژهها تاثیر فوق العاده ای بر جذابیت چشمها داره، بنابراین تمام خانمها به هنگام آرایش حرفه ای و مبتدی از ریمل استفاده می کنن.
ریملها کاربرد و انواع مختلفی دارن، به همین دلیل ممکن است هنگامی که برای خرید ریمل به مغازه لوازم آرایش فروشی می رین، فروشنده از شما سوال بپرسه آیا ریمل حجم دهنده، ریمل پر پشت کننده، ریمل بلند کننده، ریمل ژله ای و یا ریمل ضد آب می خواهین. حتی ممکن است فروشنده از شما بپرسه ریمل مژه، ریمل ابرو و یا ریمل مو می خواهین.
در این مقاله ما قصد داریم درباره این سوالات صحبت کنیم تا بتونین د در هنگام خرید ریمل، مناسب ترین و بهترین ریمل را انتخاب کنید.
ریشهشناسی واژه ریمل
ریمل واژه ای است که زبان فرانسوی به فارسی وارد شده. ریمل نام ثبت شده یک تولیدکننده لوازم آرایشی و نماد بازرگانی است و بعدها در ایران برای تمامی ماسکاراها بکارگرفته شده و رفته رفته مصطلح شدهاست. در زبان انگلیسی واژه ماسکارا رایج است. در گذشته به ریمل سرمه چشم گفته میشدهاست.
نام ریمل (به انگلیسی: Rimmel) که در ایران برای انواع این وسیله آرایشی مرسوم است در واقع یک برند تجاری ثبت شده برای لوازم آرایشی است که با نام کامل ریمل لندن (به انگلیسی: Rimmel London) نیز شناخته میشود و نام ثبت شده برای یک تولیدکننده تجاری لوازم آرایشی بریتانیایی قدیمی است که از سال ۱۸۳۴ تا کنون فعال است.
انواع ریمل (ریملهای مخصوص مژه)
ریملها براساس نوع کاربرد دارای انواع مختلفی هستند، برای این که مژه های خود را زیبا و جذاب کنید، بهتر است با انواع ریمل آشنا شوید تا بتوانید متتاسب ترین نوع آن را با توجه به نیاز مژه های خود انتخاب کنین.
- ریمل حجم دهنده
از ریمل حجم دهنده می تونین برای برجسته کردن و ضخیم کردن مژه هاتون استفاده کنین. این نوع ریملها به دلیل فرمول غلیظی که دارن و خرده مژه هایی که داخل آنها هستش، باعث حجیم و ضخیم به نظر رسیدن مژه های شما می شن.
گاهی اوقات داخل ریمل های حجم دهنده سیلیکون و موم وجود داره این مواد باعث می شه مژه های شما پرتر به نظر برسه و در نتیجه جذابیت و زیبایی چشم های شما را دو چندان می کنه.
اگر می خواین مژه های شما حجیم تر به نظر برسه بهتره بعد از این که لایه اول ریمل خشک شد، لایه بعدی را بزنید.
- ریمل پر پشت کننده
به خانم هایی که مژه های کم پشت دارن، توصیه می کنیم از ریمل پر پشت کننده مژه استفاده کنن. استفاده از ریمل های رنگی ملایم مانند قهوه ای و یا ذغالی تاثیر بیشتری در پر پشت به نظر رسیدن مژهها داره.
پس برای پرپشت نشان دادن مژه های خود از این نوع ریمل استفاده کنین. از طرفی برای این که به مرور مژه های شما پر پشت بشن، از ریمل هایی که حاوی مواد ویتامینه و روغن انگور و کراتین هست، استفاده کنین.
- ریمل بلند کننده
اگر از آن دسته افرادی هستین که به هنگام آرایش کردن، دوست دارین مژه های بلند داشته باشید، بهتر است از ریمل های بلند کننده استفاده کنین. فرمول ریمل های بلنده کننده به نحوی است که می تونه با الیافی که داخل آن وجود دارد طول مژه های کوتاه شما را بلند کنه.
خاصیتی که این نوع ریمل داره این است که بر روی مژه های شما جمع نمیشه، بنابراین می تونین چند بار بر روی مژه های خودتون برس ریمل را بکشید.
به این نکته توجه داشته باشید که ریمل های قهوه ای تیره و مشکی مژه های شما را بلندتر نشان میده پس سعی کنید از رنگ های متالیک استفاده نکنید.
- ریمل ضد آب
اگر از اون دسته افرادی هستین که دوست دارین ریمل برای مدت طولانی بر روی مژه های شما باقی بمونه و یا در اثر شست شو به راحتی پاک نشه و یا حتی در استخر بر روی مژه هاتون باقی بمونه، استفاده از ریمل ضد آب را به شما توصیه می کنیم.
این نوع ریملها به خاطر این که حاوی موم و مواد روغنی هستند، به هنگام گریه کردن و شست و شوی صورت دوام و ماندگاری بیشتری دارن.
برای پاک کردن این ریمل های ضد آب می تونین از کرم های مرطوب کننده، پاک کنندهها و شامپو بچه استفاده کنین.
همیشه در هنگام پاک کردن ریمل از روی مژه های خود در جهت رشد مژهها این کار رو انجام بدین.
ریمل ابرو چیست
ابروها تاثیر زیادی بر زیبایی و جذابیت چهره دارند، از این رو اکثر خانمها از ریمل ابرو برای آرایش کردن و زیبایی ابروهای خود استفاده می کنن. از ریمل ابرو برای مرتب کردن ابرو، پر کردن ابرو، حالت دادن به موهای بی حالت ابرو، براق کردن ابرو و فرم دادن به ابرو استفاده می شه.
ریمل ابرو به دو صورت ساده و رنگی وجود داره. اگر ابروهای کم پشتی دارین بهتره از ریمل رنگی برای پرپشت و پر رنگ به نظر رسیدن ابروهای خود استفاده کنین. چنان چه ابروهای پرپشتی دارین، می تونین از ریمل ساده برای زیبا کردن ابروهای خود استفاده کنید.
ریمل ژله ای چیست
ریمل ژله ای به دلیل انعطاف پذیری بالا تاثیر زیادی در حالت دادن به مژه ها، بلند کردن و فر دادن اونها داره.
بنابراین توصیه می کنیم از این نوع ریملها به دلیل کاربرد راحت و آسون تری که دارن استفاده کنین.
نحوه صحیح ریمل زدن
همانطور که گفتیم ریمل زدن مژهها با تاثیری که بر پر پشت کردن، حجم دادن، رنگ کردن و بلند کردن مژهها داره چهره شما را جذاب و زیبا می کنه.
اما اگر به طور صحیح این کار را انجام ندین، باعث میشه که مژه های شما حالت مصنوعی پیدا کنه و ظاهر چشم های شما رو زشت کنه.
بنابراین برای این که مژه های خود را زیبا کنین در هنگام ریمل زدن نکات زیر را رعایت کنین.
نکات جالب و خواندنی راجع به ریمل ها
- اگر می خواین از فر مژه استفاده کنین حتما قبل از ریمل زدن این کار رو انجام بدین
- برای ریمل زدن ابتدا به به سمت پایین نگاه کنین
- برس ریمل رو به آرامی از ریشه تا انتها و به سمت بالا بر روی مژه های خود بکشید
- ریمل رو همیشه به سمت خارج بر روی مژه های خود بکشید
- اگر می خواین چند بار، بر روی مژه های خودتون ریمل بکشین بعد از هر بار ریمل زدن بزارین خشک بشه و بعد مجدداً برس ریمل رو روی مژه های خود بکشید
- اگر بعد از هر بار ریمل زدن مژه هاتون به هم می چسبه از طریق شانه مژه و یا مسواک مخصوص آنها را از هم جدا کنین
- برای این مواد ریمل بیشتری بر روی برس بشینه، همیشه آن را داخل ظرف ریمل بچرخونین و از بالا و پایین کردن آن خود داری کنید
- اگر دوست دارین مژه های شما برجسته به نظر برسه می تونین قسمت های بیرونی مژه های خودتون رو بیش تر ریمل بزنین
- همیشه ریمل زدن رو در آخرین مرحله آرایش انجام بدین.
منابع مطالب آموزنده راجع به ریمل : وب سایت های ویکی پدیا و نادلیکو
تصویر ریمل گیاهی ایرانکازمد | عکس ریمل سرمه هفته مغز ارگانیک ایران کازمد
موارد منع مصرف ریمل گیاهی سورمه هفت مغز | ریمل گیاهی ایران کازمد از زبان سازنده: هیچ منع مصرفی ندارد
admin –
خواص و فواید “ریمل گیاهی | ریمل سرمه هفت مغز ارگانیک و دستساز | ایران کازمد”
تقویت کننده مژه
تقویت کننده ابرو
فاقد مواد شیمایی
کمک به رشد ابروهای نازک و ضعیف
کمک به رشد مژههای ضعیف
ضد آلرژی