فهرست محتوا
- 1 ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک گیاهی عسل ترميمي ايرانکازمد
- 2 خواص و فواید ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک عسل ترميمي ايرانکازمد
- 3 نکات خواندنی، مهم و حائز اهیمت راجع به ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد
- 4 ماسک چیست ؟
- 5 ماسک گیاهی چیست ؟
- 6 ماسک عسل چیست ؟
- 7 مشخصات ماسك هاي صورت
- 8 ساختار ماسك ها
- 9 2-ماسك هاي كلاسيك
- 10 ماسک های مومی
- 11 ماسک های ونیل رابر
- 12 ماسک های هیدروکلوئیدی
- 13 ماسک های خاک رس
- 14 در چه زمان هایی نباید ماسك بگذاریم؟
- 15 بررسی میزان مصرف ماسک ها
- 16 1- ماسک های معمولی
- 17 2- ماسک های روزانه
- 18 انواع ماسک های صورت
- 19 ماسک های پاکسازی پوست
- 20 ماسک های آبرسان پوست
- 21 ماسک های درمان آکنه
- 22 ماسک های شاداب کننده پوست
- 23 تصویر ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک گیاهی عسل ترميمي ايرانکازمد
ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک گیاهی عسل ترميمي ايرانکازمد
تصویر ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک عسل ترميمي ايرانکازمد
خواص و فواید ماسک ترمیم کننده ایران کازمد | ماسک عسل ترميمي ايرانکازمد
- ترمیم سلولهای پوستی
- ترمیم جای زخم و جای جوش
- مرطوب کننده پوست
- دارای خاصیت التیام بخشی
- کمک به درمان آکنه
- کمک به رفع مشکل کوتیکول یا پوستک
- درمان آفتاب سوختگی
- پاکسازی و تنظیم منافذ
نکات خواندنی، مهم و حائز اهیمت راجع به ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد
- ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد برای همه نوع پوست قابل استفاده است
- اصولا ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد به علت داشتن پایه فراوان عسل دارای طبع گرم میباشد. اگر به گرمی حساسیت دارید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید
- ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد میبایست به روی پوست تمیز استفاده شود. به این معنی که باید از قبل از مصرف این ماسک با صابون گیاهی متناسب و سازگار با پوست خود، پوستتان را بشویید.
- پس از شستشوی صورت یا پوست با صابون گیاهی مناسب میبایست ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد را به روی صورت یا پوست مورد نظر خود مالیده و با انگشت و بهصورت ملایم آن را بروی پوست ماساژ دهید.
- ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد نباید بیشتر از 25 دقیقه روی پوست بماند. توصیه میکنیم بعد از 20 دقیقه به کمک آب (آب خنک یا آب ولرم رو به خنک) آن را بشویید.
- در اکثر موارد توصیه میشود ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد را در هفته اول 3 مرتبه، در هفته دوم، 2 مرتبه و از هفته سوم به بعد یک مرتبه در هفته مصرف بفرمایید. اگر نیاز به مصرف کمتر یا بیشتر باشد مشاوران ایران کازمد در واتساپ یا دایرکت اینستاگرام شما را راهنمایی خواهند نمود.
- توصیه میکنیم از صابون هایی که درصد سودسوزآور آنها زیاد است (غیر گیاهی) استفاده نفرمایید و همیشه قبل از مصرف ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد از صابون گیاهی متناسب با پوستتان استفاده نمایید.
- جهت کسب اطلاعات بیشتر یا تشخیص نوع صابون برای پوستتان به واتس اپ یا دایرکت اینستاگرام ایران کازمد مراجعه فرمایید.
@irancosmed - در دوره ای که از ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد استفاده میفرمایید توصیه میکنیم از هیچ گونه مواد شیمایی اعم از لوازم آرایشی بهداشتی غیر گیاهی یا غیر ارگانیک استفاده نفرمایید مگر مواردی که با تایید پزشک همراه باشند.
- همانطور که قبلا گفته شد، ماسک ترمیم کننده ایرانکازمد دارای طبع گرمی است. اگر تعداد دفعات مصرف شما زیاد شود ممکن است جوش بزنید. در صورت مشاهده جوش مصرف ماسک را قطع نموده و برای تغییر روند مصرف از مشاوران ایران کازمد راهنمایی دریافت نمایید.
ماسک چیست ؟
ماسكها اثر لايه برداري خفيف دارند اما لايه برداري در حد ميكرودرم ابريژن اصلاً نيست ماسكها پوست را آبرساني مي كنند و چون چروكها در اثر جذب آب كم عمق مي شود، اثر ضد چروك آنها پايدار نيست.
معمولاً 15 تا 30 دقيقه روي پوست باقي مي ماند ولي بايد به دستورالعمل سازنده دقت كرد
ماسک گیاهی چیست ؟
ماسک عسل چیست ؟
مشخصات ماسك هاي صورت
1- ماسكها نرم و عاري از ذرات زبر و خشن هستند
2- ماسك بايد براي پوست بي ضرر باشد
3- ماسك بايد به راحتي گذاشته و برداشته شود
ساختار ماسك ها
1- ماسك هاي غيركلاسيك كه همان ماسك هاي خانگي و گياهي هستند مثلاً ماسك جوي دو سر براي منافذ باز پوست. ماسك خيار مرطوب كننده است. ماسك هلو شاداب كننده. ماسك زردآلو مرطوب كننده. ماسك آب سيب، جوان كننده، ماسك انجير، انبه و پياز براي كك و مك، ماسك پرتقال، نارنگي و ليمو هم جوان كننده هم روشن كننده
يادآوري: محصولاتي كه حاوي ويتامين C باشند هم جوان كننده و هم روشن كننده هستند.
ماسك نارگيل به دليل چرب بودن براي پوست خشك مناسب است.
ماسك انگور و گوجه فرنگي براي چين و چروك و جوان سازي
2-ماسك هاي كلاسيك
انواع ماسك هاي كلاسيك عبارتند از:
1- ماسك هاي مومي
2- ماسك هاي ونيل و رابر
3- ماسك هاي هيدروكلوئيدي
4- ماسك هاي خاك رس
ماسک های مومی
ماسك هاي مومي: سفت كنندگي كمي دارد اگر پارافين داشته باشد پاك كننده است مي توان مستقيم يا روي گاز استريل گذاشت. 20-30 دقيقه روي پوست بماند. براي پوست خشك مناسب است. از موم عسل يا موم مصنوعي ساخته مي شود داراي لانوليل، كلسترول و اسيدهاي چرب است.ماسک های بر پایه موم معمولاً در سالن های حرفه ای استفاده می شوند زیرا طبیعتی گرم دارند و استفاده از آنها لذت بخش است. در این ماسکها از موم زنبور عسل، موم پارافین، ژل پترولیوم استفاده می شود.
واکس را در ظرفی که در حمام آب قرار داده شده، داغ می کنند و پس از کنترل دماو اطمینان از عدم سوزاندن پوست روی پوست گذاشته می شوند.
از گاز استریل برای پاک کردن موم هایی که تراوش کرده و به اطراف صورت ریخته، استفاده می شود. از گاز استریل برای جلوگیری از چسبیدن موم به موهای کرکی صورت نیز استفاده می شود. این ماسکها از تبخیر آب پوستی به شکل موقتی جلوگیری نموده و پوست را رطوبت زدایی می کنند.
ماسک های ونیل رابر
ماسك هاي ونيل و رابر: يك لايه سخت، نازك و شفاف روي پوست قرار مي گيرد. بعد از خشك شدن از روي پوست برداشته مي شود.
بعد از برداشتن ماسك، صورت لايه برداري مي شود. كك و مكها كم مي شود بعد از ماسك بايد مرطوب كننده زد. برداشتن ماسك از ناحيه چانه انجام شود.
ماسک های بر پایه وینیل یا کائوچو برای مصارف خانگی بسیار مناسب هستند.
این ماسکها را به صورت پیش مخلوط در تیوب بسته بندی می کنند و در هنگام استفاده با نوک انگشتان یا با یک وسیله چوبی روی صورت پخش می کنند.
ماسک های هیدروکلوئیدی
ماسك هاي هيدروكلوئيدي: از جنس سلولز يا بي كربنات كلسيم. داراي خاصيت سفت كننده. براي پوست هاي 30 سال به بالا و شل شده مناسب است
ماسک های هیدروکلوئیدی هم برای مصارف خانگی و هم برای مصارف آرایشگاهی قابل استفاده هستند. هیدروکلوئیدها از موادی مثل جو دوسر تشکیل شده اند و دارای وزن مولکولی بالایی هستند.
مواد تشکیل دهنده این ماسکها از صمغها و مواد جاذب الرطوبه تشکیل شده است و مواد مرطوب کننده دیگری نیز به فرمولاسیونشان اضافه شده است.
ماسک های خاک رس
ماسك هاي خاك رس: بر پايه خاك رس هستند. 15 تا 30 دقيقه روي پوست مي مانند. پاك شدني است بعد از با آب و صابون شسته شود معمولاً خميري شكل است مواد نرم كننده، سفيدكننده و قابض مي توان به آنها اضافه كرد.
براي پوست چرب مفيد هستند چون خاصيت جاذب چربي دارند. براي پوست مختلط فقط روي ناحيه تيزون استفاده شود. ماسك ضد آكنه حاوي مواد جاذب چربي و مواد درمان كننده آكنه مثل گوگرد و بنزوئيل پروكسيد است.
از گلاب و عرقيات گياهي مي توان در ساخت ماسك هاي صورت استفاده كرد. خاصيت قابض دارند پوست را تحريك نمي كنند. از روغنهای طبیعی و خالص مثل روغن بادام نیز براي پوست خشك مي توان در ساخت ماسك صورت استفاده كرد.
در چه زمان هایی نباید ماسك بگذاریم؟
در زمان وجود آلرژي
در زمان احساس ناراحتي رواني
در زمان پوست حساس
در زمان وجود زخم يا عفونت در پوست
بررسی میزان مصرف ماسک ها
1- ماسک های معمولی
ماسك های معمولی را مي توان هفته اي يكبار تا هفته اي سه بار استفاده كرد: ماسك لايه بردار، ماسك ضد پيري، ماسك ضد آكنه
2- ماسک های روزانه
ماسك هاي روزانه عبارتند از: ماسك هاي ويتامينه، ماسك آلوئه ورا، ماسك هیالورونیک اسید، ماسك آنتی اكسيدان
ماسک صورت برای مقاصد زیبایی و درمانی روی صورت گذاشته می شود. ماسک های صورت در دو نوع خانگی و حرفه ای در دسترسند. آنها را می توان در بسته بندی های بطری و جار خریداری نمود.
برخی از آنها مواد پودری شکلی هستند که باید با آب مخلوط شوند. ماسکها را معمولاً به صورت هفتگی استفاده می کنند. ماسکها بیشتر از آنکه مزیتی برای پوست داشته باشند، نشاط آور هستند.
انواع ماسک های صورت
ماسک های پاکسازی پوست
این نوع ماسکها سبب برداشت بخش های خارجی لایه های کراتینیزه پوست می گردند. در حقیقت این نوع فراوردهها افزون بر عملکرد پاک کنندگی، تا حدی سبب لایه برداری (peeling) از سطح پوست می گردند. البته باید به خاطر داشت که این ویژگی به هیچ عنوان قابل مقایسه با لایه برهای شیمیایی نمی باشد.
ماسک های آبرسان پوست
برخی از انواع ماسکها دارای مواد مرطوب کننده می باشند و حالتی نرم و مرطوب به پوست می دهند. پس از استفاده از این نوع ماسک، پوست حالت متورم و گوشتالو پیدا می کند و به طور موقت برخی از چین و چروک های پوست را برطرف می نماید.
ماسک های درمان آکنه
این نوع ماسکها دارای مواد موثره ای می باشند که اثرات درمانی برخی نیز با جذب چربی های پوست به بهبود شرایط آن کمک می کنند.
ماسک های شاداب کننده پوست
استفاده از این ماسکها با ایجاد حالت ماساژ و نوازش پوست نوعی حالت آرامش و ملایمت در سطح پوست ایجاد می کند و در مجموع حس خوبی را در فرد القاء می کند. پس از برداشت نیز، احساس پاک کنندگی پوست و تازگی در فرد ایجاد می کنند؛ به ویژه اگر در فرمولاسیون از مواد قابض استفاده شود.
حال وقت آن رسیده که کمی بیشتر راجع به عسل بدانیم
در معتبرترین منبع اطلاعاتی دنیا یا همان ویکی پدیا اینگونه آمده که عسل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر تولید میشود.
زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا ترشحات برخی حشرات دیگر (مانند عسلک) از راه بالااوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید میکنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره میکنند.
عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید میشود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، بیشترین شهرت را دارد. عسل از کلونیهای زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمعآوری میشود، که به این فعالیت زنبورداری گفته میشود.
عسل شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است. میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.
عسل به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.
قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرینکنندگی توسط بشر استفاده میشد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.
عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد.
برای آب کردن این شکرک میتوان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ می هر سال را به عنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.
پیشینه عسل
اکثر میکروارگانیسمها نمیتوانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بستهبندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمیشود. در گذشته مصریها و یونانیها، مردگان خود را با عسل مومیایی میکردند.
پیشینه کاربرد عسل در مصر دستکم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دستکم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند.
فراوردههای سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.
عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست.
از حکایتهای به جا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد.
مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده میکردند.
یونانیان باستان تصور میکردند که خدایان چون خوراک بهشتی میخوردند فناناپذیر و ابدی گشتهاند آنها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.
ابوعلی سینا ۱۰۰۰ سال پیش در کتاب قانون خود نسخههای زیادی بر پایه عسل و موم آن تجویز کردهاست.
بقراط پدر پزشکی و بنیانگذار طب یونان ۲۵۰۰ سال پیش در مورد عسل چنین گفتهاست: هر دارویی از مواد غذایی درست میشود و متعاقب آن هر غذایی نیز جانشین دارو میگردد، عسل پاسخگوی این دو شرط است.
موریس مترلینک در مورد عسل گفته: همین امروز اگر زنبور عسل از بین برود هزاران نوع از گیاهان از بین خواهد رفت و از کجا معلوم که تمدن، از بین نرود.
ویژگیهای عسل
ویژگی مهم عسل آن است که در طولانی مدت فاسد نمیشود.
برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده میشود مثلاً شاهتوت را با آن مخلوط میکنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه میکنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاهتوت تا یک سال فاسد نمیشود.
دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست میدهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند. ضمن اینکه عسل تنها ماده غذایی طبیعی است که فاسد نمیشود
وزن مخصوص عسل در دمای ۲۰ درجه سلسیوس حدود ۱٫۴ – ۱٫۴۲ و PH متوسط آن در حدود ۳٬۹ است اما میتواند در بازه ۳٬۴ تا ۶٬۱ متغیر باشد.
بنابراین با وجود این که عسل یک ماده اسیدی است، ولی به علت شیرینی خاص حالت اسیدی آن محسوس نیست.
نحوه تولید عسل چگونه است؟
تولید عسل از جمعآوری شهد گیاهان آغاز میشود. به اینصورت که زنبور عسل شهد شیرین را از جام گلها جمع مینماید و با تغییر ساختار آنها، آنها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمیآورد.
زنبور عسل شهد گیاهان را در هنگام جمعآوری، بهطور موقت در عسلدان خود جمع میآورد و در هر نوبت پرواز برای جمعآوری شهد، حدود ۴۰ میلیگرم شهد را به کندو حمل میکند.
زنبور مزرعه موقع برگشت و حمل شهد به کندو، در بین راه مقداری از آب شهد را جذب، و سپس از کلیهها دفع میکند. مقداری دیاستاز diastase از نوع اینورتاز invertase (که تجزیهکننده مواد قندی ست) از جداره عسلدان ترشح و به شهد میافزاید.
کارگر مزرعه، این شهد یا به اصطلاح عسل نارس را در داخل سلولها قرار میدهد و دوباره جهت جمعآوری به سوی کشتزارها و سرچشمهها برمیگردد.
هنوز ثابت نشدهاست که زنبور عسل میخوابد، بنابراین طول شب فرصت خوبی است برای به قوام آوردن عسل، به این ترتیب که در هنگام شب شهدهای ذخیره شده را دوباره از انبارهای سلولها میمکند و به سلولها برمیگردانند.
در هر نوبت مکیدن و برگرداندن، مقداری دیاستاز به شهد میافزایند و به عکس کمی از آب اضافی شهد را به کمک جدارههای عسلدان جذب میکنند.
این عمل، تا به قوام رسیدن عسل توسط زنبورانی که این وظیفه را به عهده دارند، آن قدر ادامه مییابد تا شهد به مایع غلیظ قوام یافتهای که معمولاً دارای ۱۷ تا ۶/۱۸ درصد آب است تبدیل گردد
ترکیبات عسل چیست؟
ترکیبات و نوع عسل، بسته به نوع تغذیه زنبورعسل و نوع گلهای مورد استفاده، متفاوت است. درصد آب موجود در عسلها، به شرایط اقلیمی و میزان رطوبت منطقه بستگی دارد.
در مناطقی که میزان رطوبت هوا بالاتر است، درصد آب عسل بیش تر است. برای مثال عسلهای شمال رقیقتر از عسلهای شمیران تهران است.
درصد آب عسل با توجه به شرایط آبوهوایی منطقه استقرار کندوها، میتواند تا حدود ۲۵ نیز بالا رود. به این ترتیب از لحظه شهد آوری تا تولید عسل، دو مرحله انجام میگیرد.
مرحله اول زنبوران هم بهطور فعال هم بهطور انفعالی آب را از محلول رقیق شهد که بهطور معمول دارای ۶۰ درصد آب است، جدا میکنند. (آب شهد گلها بین ۵۰ تا ۸۰ درصد متغیر است).
برای مرحله دوم باید گفت قند مسلط درشهد، ساکاروز است که با فعالیت آنزیمی به دکستروز dextrose و لوولوز (levulose) و ظاهراً با مقادیر کمی از سایر قندها طی این مرحله ترکیب میشوند.
در نتیجه محلول غلیظی از قندهای ساده که ماده حل شده آن بیش از حل نشده هاست، مادهای و مغذی به نام «عسل» به وجود میآید.
عسلهای دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئینها، پیک مانها، مواد معطر و خوشبوکننده وهمچنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیمها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامینها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره میباشند.
میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسلهای تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهمترین آنها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است.
عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.