منوی اصلی
سبد خرید شما

مواد اولیه مایع - (به‌روز‌شده 04/24/2024)

گلیسیرین خوارکی (Cosmetic Glycerol) گلیسرول فود گرید
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 93
درباره کاربردهای مختلف گلیسیرین خوراکی چه می دانیم؟ گلیسیرین خوراکی بیش از چیزی که فکر می‌کنید در صنعت و فراوری مورداستفاده قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین ارکان در داروسازی به‌حساب می‌آید که به‌عنوان نقش مرطوب‌کننده می‌تواند عملکردی مهم در ترکیبات دارویی، شیما..
10,300تومان
قیمت بدون مالیات:10,300تومان
گلیسیرین آرایشی (Cosmetic Glycerol) گلیسرول ارایشی
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 52
گلیسیرین آرایشی و  10 خاصیت شگفت‌انگیز آن برای پوست و مو گلیسیرین آرایشی از جمله پرخاصیت ترین مواد مورد استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی است. فرقی نمی‌کند که پوست شما از کدام نوع است؛ چرب حساس یا خشک، اگر با گلیسیرین آرایشی از آن مراقبت ‌کنید، بی‌شک از مزایای زیادی برخوردا..
9,000تومان
قیمت بدون مالیات:9,000تومان
کوکامیدو پروپیل بتائین (Cocamidopropyl Betaine)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 93
کوکامیدو پروپیل بتائین چیست و چه کاربردی در زندگی روزمره ما دارد کوکامیدو پروپیل بتائین یک مولکول زویتریونی یا دوقطبی است که دارای بار مثبت (کاتیون آمونیوم چهار ظرفیتی) و بار منفی (گروه عاملی کربوکسیلات) است که این ویژگی یک گروه سر قطبی و آبدوست برای مولکول ایجاد می کند. همچنین این ماده دارای یک دم..
6,900تومان
قیمت بدون مالیات:6,900تومان
کوکامید لوراميد (Cocamide DEA - Lauramide)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 67
کوکامید لورامید چیست و چه کاربردهایی دارد کوکامید لورامید یک ماده به نام diethanolamine با نام تجاری کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است که فرمول شیمیایی آن به صورت  C ۱۲H۲۵NO  است و به عنوان یکی از عوامل مهم در ساخت و تثبیت کف موجود در مواد شوینده محسوب می شود. کوکامید لورامید را در صنای..
11,600تومان
قیمت بدون مالیات:11,600تومان
کلاژن هیدرولیز شده مایع (Liquid hydrolysed collagen)
60میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 1
کلاژن هیدرولیز شده چه کاربردهایی دارد و چیست کلاژن هیدرولیز شده فرمی از کلاژن است که در آن پروتئین کلاژن به زنجیره های کوچکتری از آمینواسیدها به نام پپتیدها شکسته می شود یا در اصطلاح هیدرولیز شده می شود. تفاوت بین کلاژن هیدرولیز شده و کلاژن معمولی نیز در همین است که پپتیدهای کلاژن هیدرولیز شده به ز..
88,500تومان
قیمت بدون مالیات:88,500تومان
کلاژن جو دوسر هیدرولیز شده
ناموجود
وضعیت موجودی: ناموجود
کلاژن هیدرولیز شده جو دوسر چیست؟ کلاژن هیدرولیز شده فرمی از کلاژن است که در آن پروتئین کلاژن به زنجیره های کوچکتری از آمینواسیدها به نام پپتیدها شکسته می شود یا در اصطلاح هیدرولیز شده می شود. تفاوت بین کلاژن هیدرولیز شده و کلاژن معمولی نیز در همین است که پپتیدهای کلاژن هیدرولیز شده به زنجیره های پر..
98,300تومان
قیمت بدون مالیات:98,300تومان
کراتین هیدرولیز ترک (Hydrolyzed keratin)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 38
کراتین هیدرولیز شده چیست و چه فوایدی برای موها دارد کراتین، پروتئینی است که به طور طبیعی در مو ها یافت می شود و مسئول سلامت مو های شماست. در حالی که کراتین، مو های شما را قوی می کند، به دلیل برخی عوامل محیطی مستعد آسیب است. به همین دلیل، کراتین هیدرولیز شده در چندین فرمول مراقبت از مو برای تقو..
46,500تومان
قیمت بدون مالیات:46,500تومان
کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید (Caprylic capric triglyceride)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 50
مروری بر کاربردهای کاپریلیک تری گلیسیرید در صنایع مختلف کاپریلیک تری گلیسیرید ترکیبی از اسیدهای چرب ناشی از روغن های طبیعی با گلیسیرین است؛ فواید و عوارض کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید را بخوانید. کاپریلیک اسید با نام انگلیسی: Caprylic acid  اسید چربی با فرمول شیمیایی C۸H۱۶O۲ و یک ترکیب شیمیایی..
23,900تومان
قیمت بدون مالیات:23,900تومان
ژل آلوئه ورا باربادنسیس طبیعی گل زرد (Aloe Vera)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 162
فواید شگفت انگیز و کاربردهای آلوئه ورا باربادنسیس آلوئه باربادنسيس. نام دهان پركني است که ارزش شناختن دارد. در نواحيِ كم آب مختلف در سراسر دنيا بيش از ۴۰۰ گونه گياه آلوئه وجود دارد. هر يك از اين گونه ها، خواص خاص خود را دارد؛ اما فقط يك گونه از اين گياه است كه در طول تاريخي هزار ساله، مردمان به خوا..
10,700تومان
قیمت بدون مالیات:10,700تومان
پلی کواترنیوم-7 مایع (Polyquaternium-7)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 51
پلی کواترنیوم 7 چیست  مروری بر کاربردهای پلی کواترنیوم پلی کواترنیوم-7 به فرم پودر سفید رنگ است که این یک ماده حالت دهنده کاتیونی است که میتواند پروتئین های آسیب دیده را میتواند بهسازی و بهبود بخشد. پلی کواترنیوم ها معمولا با نام polyquat شناخته شده اند. و حاوی وزن مولکول زیادی دارند( حدود 2..
28,600تومان
قیمت بدون مالیات:28,600تومان
پلی سوربات 80 - تویین80 (Polysorbate80)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 38
نام ماده: توئین 80 ، Tween80 فرمول شیمیایی:  C64H124O26 چگالی: 1/09 – 1/06 گرم بر سانتی متر مکعب جرم مولکولی: 1310 گرم بر مول نقطه اشتعال: 113 درجه سانتی گراد اسامی دیگر: پلی سورباتخرید تویین80 | پلی سوربات80 (Polysorbate-80 | Tween-80) اگر به دنبال خرید تویین80 | پلی سوربات80 ..
18,300تومان
قیمت بدون مالیات:18,300تومان
پلی سوربات 20 - تویین20 (Polysorbate20)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 37
کاربردهای پلی سوربات 20 در صنایع مختلف پلی سوربات 20 نامی آشنا برای اهالی صنعت آرایشی بهداشتی است که با نام های دیگری همچون، پلی اکسی اتیلن 20 و سوربیتان مونولورات نیز شناخته می شود . این محصول  از لوریک ( نوعی اسید چرب زنجیره متوسط  موجود  در روغن نارگیل  ) تهیه می شود و با نام..
18,300تومان
قیمت بدون مالیات:18,300تومان
پلی اتیلن گلیکول 40 - پی ای جی40 (PEG40)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 50
 پلی اتیلن گلیکول 40  چیست و چه کاربردی دارد  پلی اتیلن گلیکول 40 از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه است که با نام تجاری  PEG 40 نیز شناخته می شود یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است و از جمله مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی محسوب می شود.   کاربرد های پلی اتی..
23,900تومان
قیمت بدون مالیات:23,900تومان
پروپیلن گلیکول مایع - پروپيلن گلايکول (Propylene glycol)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 51
پروپیلن گلیکول و کاربردهای گسترده آن پروپیلن گلیکول یک ماده پرکاربرد است که در بسیاری از محصولاتی که در زندگی روزمره استفاده می‌کنیم، وجود دارد. در کل PG و سایر موادی مانند جوش بخشی از محصولات غذایی هستند، همچنین کاربردهای مختلفی در موارد غیر از تغذیه و خوراک دارند، ازجمله این کاربردها می&zwnj..
10,300تومان
قیمت بدون مالیات:10,300تومان
پارافین مایع (Liquid Paraffin)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 52
کاربردهای پارافین مایع بهداشتی پارافین مایع یکی از انواع مختلف پارافین است که نوعی ترکیبات شیمیایی خاص و پرکاربرد درتمام بخش های صنعتی و غیر صنعتی است. این ماده، بی رنگ و بی بو است و همچنین از مشتقات نفت بحساب می آید و نسبت به کاربردی که از آن انتظار می رود به صورت پارافین مایع و جامد، در بازار یاف..
8,400تومان
قیمت بدون مالیات:8,400تومان
ویتامین E چینی مایع (Vitamin E)
30میل 60میل 120میل 250میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 20
ویتامین E  |  هرآنچه باید درباره این ویتامین پرفایده بدانید ویتامین E ، یک ویتامین‌ محلول در چربی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. تنها اشکال ویتامین E مانند سایر انواع ویتامین‌های محلول در چربی این است که مصرف بیش از حد آن، باعث بروز مسمومیت شده و عوارض متعددی به همراه..
68,200تومان
قیمت بدون مالیات:68,200تومان
ویتامین E ترک مایع (VITAMIN E)
پر فروش 30میل 60میل 120میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 15
ویتامین E  |  هرآنچه باید درباره این ویتامین پرفایده بدانید ویتامین E ، یک ویتامین‌ محلول در چربی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. تنها اشکال ویتامین E مانند سایر انواع ویتامین‌های محلول در چربی این است که مصرف بیش از حد آن، باعث بروز مسمومیت شده و عوارض متعددی به همراه..
71,000تومان
قیمت بدون مالیات:71,000تومان
ویتامین E آلمانی مایع  (Vitamin E)
پر فروش 60میل 120میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 8
ویتامین E  |  هرآنچه باید درباره این ویتامین پرفایده بدانید ویتامین E ، یک ویتامین‌ محلول در چربی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. تنها اشکال ویتامین E مانند سایر انواع ویتامین‌های محلول در چربی این است که مصرف بیش از حد آن، باعث بروز مسمومیت شده و عوارض متعددی به همراه..
80,900تومان
قیمت بدون مالیات:80,900تومان
ویتامین A هندی مایع (Vitamin A)
جدید 30میل 60میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 8
  خرید ویتامین A هندی مایع (Vitamin A) اگر به دنبال خرید ویتامین A هندی مایع (Vitamin A) در فضای وسیع اینترنت هستید توصیه میکنیم به این نکته که در واقع یکی از مهمترین نکات در خریدهای اینترنتی هست نیز توجه داشته باشید که محصول یا محصولات مورد نظرتان را حتما از فروشگاه‌های آنلاین معتبر که ..
128,200تومان
قیمت بدون مالیات:128,200تومان
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 2
تمام آنچه که باید درباره ویتامین A یدانیم ویتامین A یکی از مهمترین ویتامین‌ها برای سلامت عمومی بدن است که البته بیشتر از دیدگاه عموم مردم ویتامین A عاملی موثر در بهبود بینایی و تقویت چشم است و عنصری اساسی در سلامت پوست. واقعیت این است که این ویتامین می‌تواند تأثیرات بسیار مثبتی بر رو..
832,000تومان
قیمت بدون مالیات:832,000تومان
ویتامین A آلمانی مایع (Vitamin A)
جدید 30میل 60میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 8
  خرید ویتامین A آلمانی مایع (Vitamin A) اگر به دنبال خرید ویتامین A آلمانی مایع (Vitamin A) در فضای وسیع اینترنت هستید توصیه میکنیم به این نکته که در واقع یکی از مهمترین نکات در خریدهای اینترنتی هست نیز توجه داشته باشید که محصول یا محصولات مورد نظرتان را حتما از فروشگاه‌های آنلاین معتبر..
169,600تومان
قیمت بدون مالیات:169,600تومان
فنوکسی اتانول مایع (Phenoxyethanol)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 91
پایدار در برابر هیدرولیز آبی PE در سیستم‌های آنیونی و کاتیونی غیر یونی و مؤثر است. محلول در آب 27% مؤثر در PH 3-12 در دما> 100ºC پایدار است. BP 245ºC MP 14ºC تراکم ۱.۱۰۲خرید فنوکسی اتانول (Phenoxyethanol) اگر به دنبال خرید فنوکسی اتانول (Phenoxyethanol) در فضای وس..
17,300تومان
قیمت بدون مالیات:17,300تومان
فرمالین 37درصد مایع (formalin)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 52
مشخصات فرمالین 37درصد مایعخلوص: 37% فرمول شیمیایی: CH2O شماره cas no: عدد 50-00-0 جرم مولکولی: 30.03 g/mol شکل ظاهری: مایع بی رنگ و شفاف، با بوی تند و نامطبوع چگالی: 0.815 g/cm3 نقطه ذوب: 92ºC- نقطه جوش: 19ºC- حلالیت در آب: 400 g/L اسیدیته (pKa): 13.27فرمالین یا فرمالدهید چیست؟ در ..
6,600تومان
قیمت بدون مالیات:6,600تومان
سیکلوپنتاسیلوکسان (دکا متیل سیکلو پنتا سیلوکسان) (Cyclopentasiloxane)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 52
نام انگلسیسی: Decamethylcyclopentasiloxane فرمول مولکولی : C۱۰H۳۰O۵Si۵ جرم مولی: ۳۷۰,۷۷gr/mol نقطه ذوب: ۴۴ºC- نقطه جوش: ۹۰ºC انحلال‌پذیری: مخلوط در آب شکل ظاهری: مایع بی‌رنگخرید سیکلوپنتاسیلوکسان | دکا متیل سیکلو پنتا سیلوکسان (Cyclopentasiloxane) اگر به دنبال خرید سی..
63,000تومان
قیمت بدون مالیات:63,000تومان
نمایش 1 تا 24 از 40 (2 صفحه)

مواد اولیه مایع آرایشی بهداشتی