منوی اصلی
سبد خرید شما

پلی اتیلن گلیکول 40 - پی ای جی40 (PEG40) - (به‌روز‌شده 04/24/2024)

پلی اتیلن گلیکول 40 - پی ای جی40 (PEG40)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
پلی اتیلن گلیکول 40 - پی ای جی40 (PEG40)

مشخصات محصول

مواد اولیه
حالتمایع-وکس
تاریخ تولید2024
تاریخ انقضاء5سال پس از تولید
  • وضعیت موجودی: آماده ارسال
  • کد محصول: pid-3417
23,900تومان
قیمت بدون مالیات: 23,900تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 1

گزینه های در دسترس



توضیحات محصول

 پلی اتیلن گلیکول 40  چیست و چه کاربردی دارد

 پلی اتیلن گلیکول 40 از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه است که با نام تجاری  PEG 40 نیز شناخته می شود یک مایع غلیظ به رنگ زرد روشن با بوی ملایم است و از جمله مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی محسوب می شود.  

کاربرد های پلی اتیلن گلیکول 40

 پلی اتیلن گلیکول 40 یک ماده موم سخت و با ساختار منحصر به فرد است. با سایر روغن ها و موم های موجود در پایه ضد عرضی کار می کند تا به استحکام محکم اما پراکنده تبدیل شود. از آنجا که روغن کرچک هیدروژنه بی بو و در آب نامحلول است، به راحتی شسته نمی شود. روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق  پلی اتیلن گلیکول 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد.  تعداد مول های اتیلن اکساید در این ماده 40 است. HDK LHNI همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است.

اتیلن گلیکول یا اتیل گلایکول یا مونو اتیلن گلیکول یک ترکیب ارگانیک با ۲ فرمول C2H6O2 و CH2OH)2) است. اساساً به دو منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده به عنوان یک ماده خام در تولید الیاف پلی استر مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین برای فرمولاسیون محصولات ضدیخ استفاده می‌شود. اتیلن گلیکول مایع غلیظی (ویسکوز) بی‌رنگ و بی‌بو و شیرین مزه است.  پلی اتیلن گلیکول 40 بسیار سمی است و به ویژه حیوانات خانگی در معرض مسمومیت‌های ناشی از نشتی این مایع از وسایلی که از آن استفاده می‌کنند، هستند.

این ماده به عنوان عامل پخش کننده، عامل حل کننده عطر و اسانس، تنظیم کننده ویسکوزیته، پایدار کننده، امولسیفایر، شوینده و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده ، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می شود. از دانه های کرچک که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است حاصل می شود. که با اضافه کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می برد.  به طوری که دمای اتاق جامد می باشد. روغن کرچک از حبوبات گیاه کرچک (Ricinus communis) توسط حرارت خارج و تصفیه می شود.  همانطور که گفته شد روغن ها در دمای اتاق مایع هستند. فرآیند هیدروژناسیون اشباع را به روغن اضافه می کند، که سبب افزایش نقطه ذوب می شود . این امر باعث می شود روغن هیدروژنه در دمای اتاق جامد باشد.  فرآیند هیدروژناسیون مستلزم این است که روغن در صورت وجود کاتالیزور نیکل تحت فشار قرار گیرد. این ماده کاربردهای مختلف آرایشی دارد.

از نظر تاریخی، مصریان باستان از روغن کرچک به عنوان سوخت برای لامپ های خود استفاده می کردند.  روغن کرچک نیز به عنوان روان کننده در موتورهای ماشین و هواپیما مورد استفاده قرار گرفته است . همچنین به برخی از رنگ ها و لاک ها نیز اضافه می شود. مصرف روغن کرچک خالص به عنوان یک ملین برای درمان یبوست عمل می کند. این ماده دامنه گسترده ای از واکس ها شامل موم زنبور عسل، موم پارافین، موم کاندالیلا، موم سرستین، موم اوزوکریت و غیره است. این واکسها را در پماد سازی ، کرم سازی ، لوسیون سازی، رژها، عطرها و محصولات مراقبت از پوست می توان استفاده کرد.

پلی اتیلن گلیکول 40  Polyethylene glycol یک پلیمر مصنوعی، آبدوست و سازگار با محیط زیست است و مصارف صنعتی و دارویی دارد.  پلی اتیلن گلیکول 40 با استفاده از پلیمریزاسیون اتیلن اکسید برای تولید طیف وسیعی از وزن‌های مولکولی و توزیع وزن مولکولی (پراکندگی چندگانه) سنتز می‌شوند. از آنجایی که بسیاری از ترکیبات  پلی اتیلن گلیکول 40 آبدوست هستند، از نظر صنعتی در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان سورفکتانت، امولسیفایر، پاک کننده، مرطوب کننده و نرم کننده پوست استفاده می شود. پلی اتیلن گلیکول دارویی بخشی از ترکیبات ملین است. پلی اتیلن گلیکول در آب محلول است.

کاربردهای روغن کرچک هیدروژن دار شده اتوکسیله در صنایع آرایشی- بهداشتی

 پلی اتیلن گلیکول 40 مول اتوکسیله (PEG-40 hydrogenated castor oil) با نام تجاری KECAS H40 به عنوان حل کننده علی الخصوص برای عطرها و اسانس ها و نیز امولسیون کننده غیریونی استفاده می شود.  پلی اتیلن گلیکول 40 از واکنش 40 مول اتیلن اکساید با 1 مول روغن کرچک هیدروژن دار شده تولید می شود. این محصول در بازار مواد شیمیایی به عنوان PEG 40 نیز شناخته می شود. 

این محصول یک سورفکتانت گیاهی غیریونی است که به طور گسترده به عنوان نرم کننده (emollient)، هیدراته کننده (hydrating agent)، امولسیفایر روغن در آب، لوبریکانت، حامل ترکیبات به منافذ و لایه های درونی پوست و حل کننده استفاده می شود. این محصول می تواند به عنوان عامل مرطوب کننده در واکس های حالت دهنده و عامل ایجاد کننده چربی (superfatting) در شوینده ها استفاده می شود.  پلی اتیلن گلیکول 40 برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست و مو از جمله محصولات مراقبت از صورت و گردن ، ضدآفتاب ها و محصولات استحمام و شست و شو مانند شامپو ها و پاک کننده های صورت مناسب است. این ترکیب سازگار با سورفکتانت های آنیونی، کاتیونی و غیریونی است و حتی در سیستم های نسبتا نمکی، اسیدی و بازی نیز قابل استفاده است.

در برخی از فرمولاسیون ها،  پلی اتیلن گلیکول 40 جایگزین مناسبی برای پلی سوربات هایی هستند که عطر و روغن را در فرمولاسیون های بر پایه آب امولسیون می کنند. این ترکیب حل کننده عصاره ها و عطرها می باشد. معمولا از این ترکیب به عنوان سورفکتانت اصلی و یا حل کننده در فرمولاسیون هایی که شامل عطر و اسانس، به خصوص محصولات با مقدار عطر بالا مانند اسپری های خوشبوکننده هوا استفاده می شوند. این ماده به عنوان امولسیفایر کمکی در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها استفاده می شود و می تواند باعث بهبود خاصیت ژلی امولسیفایرهایی با HLB کم می شود که در تهیه میکروامولسیون های آب در روغن (W/O ringing gel micro-emulsions) استفاده می شود.

فرمولاسیون های بسیار ملایم با سورفکتانت های غیریونی اتوکسیله با درجه اتوکسیلاسیون بالا مانند  پلی اتیلن گلیکول 40 تهیه می شوند. سوزش لورت سولفات و حتی سوزش بسیار کم برخی سورفکتانت ها مانند SLES/CAPB توسط KECAS H40 قابل کنترل است. این ماده در بیوشیمی برای تهیه محلول های با فشار اسمزی بسیار بالا و هم چنین به عنوان فاز ساکن قطبی در کروماتوگرافی گازی (GC) و نیز به عنوان binder استفاده می شود.

مزایای  پلی اتیلن گلیکول 40 مول اتوکسیله

  •  حل کننده ای با کاربرد گسترده
  • پایدار از نظر شیمیایی و بدون مزه و مناسب برای مصرف خوراکی
  • امولسیفایر مناسب برای محلول های آبی روغنی از جمله ویتامین های قابل انحلال

چگونگی عملکرد  پلی اتیلن گلیکول 40

 پلی اتیلن گلیکول 40 که هم در آب و هم در روغن انحلال پذیر است، به طور مرسوم در فرمولاسیون امولسیون های روغن در آب استفاده می شود. این ماده با دارا بودن خاصیت بهبود دهنده ی کف، گزینه ایده آلی برای استفاده در پاک کننده های مایع است. ویژگی صاف کنندگی و نرم کنندگی این ماده را به یک افزودنی پرکاربرد و مرسوم در فرمولاسیون مرطوب کننده ها (moisturizer) و محصولات مراقبت از مو تبدیل کرده است.

به عنوان سورفکتانت،  پلی اتیلن گلیکول 40 باعث کاهشش کششش سطحی بین چندین مایع یا مایع و جامد می شود. هم چنین این ماده سبب جدا شدن گریس از روغن می شود و آن ها را به سوسپانسیون مایع تبدیل می کند. این کار سبب می شود تا روغن در این حالت راحت تر شسته شود. از این رو این ترکیب در شوینده های بدن و صورت بسیار پرمصرف و کاربردی شده است.  پلی اتیلن گلیکول 40 لایه محافظ هیدراته ای را بر روی پوست ایجاد می کند، که مانع از دست دادن رطوبت طبیعی پوست می شود.

این محصول به صورت فهرست وار نقش های زیر را می تواند ایفا کند

  • اختلاط ترکیبات غیرقابل امتزاج
  • تشکیل فوم در محصولات شوینده
  • بهبود پخش شوندگی محصولات آرایشی-بهداشتی بر روی پوست
  • امولسیفایر آب دوست برای سیستم های روغن در آب
  • کاهش مقدار کف محصول
  • حل کننده روغن
  • حل کننده ویتامین ها و اسانس ها
  • پایدار کننده افزودنی ها
  • بهبود تاثیر بر پوست و ایجاد لطافت در پوست

کاربردهای KECAS H40 در صنایع آرایشی-بهداشتی

  • صابون مایع، پاک کننده های صورت، ژل دوش، bubble bath و شوینده های مخصوص کودکان
  • کرم صورت، لوسیون، ضد آفتاب و کرم برنزه کننده
  • لوازم آرایشی، ماسک صورت، لایه بردار پوست
  • دئودرانت، عطر و ادکلن
  • شامپو و نرم کننده
  • فوم اصلاح
  • دهان شویه و خمیر دندان

کاربردهای صنعتی KECAS H40

  • نساجی و فلزکاری
  • روان کننده صنعتی، همگن کننده (dispersant) و روان کننده معمولی

کاربردهای دارویی KECAS H40

KECAS H40  یک سورفکتانت استانداردِ دارویی است که به عنوان حل کننده و امولسیفایر اصلی استفاده می شود.

PEG-40  در فرمولاسیون های زیر استفاده می شود:

  • کپسول های soft gel - (400میلی گرم در هر دوز)
  • قطره های چشمی - (5/0% وزنی)
  • محلول های خوراکی (5/0%-45%)
  • قرص ها (50 میلی گرم )
  • کرم ها (1% وزنی)

در مصارف مربوط به soft gel، KECAS H40 تا 20% وزنی در PEG-400، حداکثر تا 30% وزنی در زنجیره های متوسط تری گلیسیرید و تا 20% وزنی در پروپیلن گلایکول حل می شود. این محصول به طور کامل در فرمولاسیون های آبی قابل امتزاج است. KECAS H40 در سیستم های دارو رسانی (drug delivery) که بر مبنای چربی هستند، بسیار کارآمد و تاثیرگذار است و در سیستم های داروسانی خود امولسیون کننده (SEDDS) استفاده می گردد. به عبارت دیگر، به منظور تهیه چنین فرمولاسیونی، غلظت بالایی از سورفکتانت اصلی و ثانویه، روغن و آب با یکدیگر مخلوط می شوند. فرمولاسیون نهایی به دست آمده شفاف، با ویسکوزیته کم، ایزوتروپیک، مناسب برای کپسول سازی و سایر فرمولاسیون های مایع می باشد.

انحلال پذیری KECAS H40

هنگامی که روغن کرچک هیدروژن دار شده 40 مول اتوکسیله به فرمولاسیون آرایشی بهداشتی افزوده می شود، به طور مستقیم در حالت سرد با نسبت مولی 3 به 1 ( پلی اتیلن گلیکول 40 به روغن) می تواند با فاز روغنی مخلوط شود و سپس می تواند به فاز آبی اضافه شود. اگر ترکیب بدست آمده کدر باشد، می توان مقدار بیشتری KECAS H40 به مخلوط اضافه کرد تا شفافیت بهتر شود. این ماده به همراه امولسیفایرهای دیگر با HLB متفاوت مانند گلایکول دی استئارات یا گلیسریل استئارات نیز استفاده می شود.  پلی اتیلن گلیکول 40 در آب، 2-پروپانول، n- پروپانول، اتیل استات، کلروفرم، کربن تتراکلراید، تولوئن و زایلن محلول شفاف ایجاد می کند و با افزایش دما محلول کدر می شود. این ماده در دماهای بالاتر، با اسیدهای چرب و الکل های چرب محلول شفاف تشکیل می دهد.

پایداری  پلی اتیلن گلیکول 40

 پلی اتیلن گلیکول 40 خالص از نظر شیمیایی بسیار پایدار است. قرار گرفتن طولانی مدت در دمای بالاتر باعث تفکیک فیزیکی ماده به دو فاز مایع و جامد می شود. البته مجددا پس از سرد شدن، این ماده به حالت اولیه خود برمی گردد. این محصول در محلول های آبی الکلی و محلول های کاملا آبی پایدار است. PEG 40 نباید در معرض اسید یا باز قوی قرار گیرد چرا که به دلیل وجود گروه های استری، صابون تشکیل می دهد و تجزیه می گردد. محلول آبی  پلی اتیلن گلیکول 40 در دمای 120 درجه سلسیوس استرلیزه می شود. اگرچه این کار ممکن است سبب کاهش اندک pH شود. البته ممکن است در حالی که محصول تا دمای بالا استرلیزه می شود، تفکیک فازها صورت گیرد. اگر در همان حالتی که گرم است هم زده شود، می توان دوباره محصول را به حالت اولیه خود بازگرداند.  پلی اتیلن گلیکول 40 نسبت به سختی آب حساس نیست.

نحوه مصرف  پلی اتیلن گلیکول 40

پیشنهاد می شود که محصول قبل از استفاده تا دمای 50 تا 60 درجه سانتیگراد حرارت داده شود و به آرامی هم زده شود. مواد مرسوم برای استفاده در صنعت داروسازی، به محلول آبی PEG 40 اضافه می شود. مقدار مورد نیاز از ماده نگهدارنده از طریق آزمایش تعیین می شود. سنتز PEG با پلیمریزاسیون اکسید اتیلن، ماده اصلی ضد یخ، با استفاده از تکنیک باز کردن حلقه انجام می‌شود، که اجازه می‌دهد PEG با طیف وسیعی از وزن‌های مولکولی و توزیع وزن مولکولی ساخته شود. این محدوده وزنی است که آن را برای چندین کاربرد مناسب می کند.

  • فرمول مولکولی: C2nH4n+2On+1
  • جرم مولی: 44.05n + 18.02 g/mol
  • چگالی: 1.125

خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40)

اگر به دنبال خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) در فضای وسیع اینترنت هستید توصیه میکنیم به این نکته که در واقع یکی از مهمترین نکات در خریدهای اینترنتی هست نیز توجه داشته باشید که محصول یا محصولات مورد نظرتان را حتما از فروشگاه‌های آنلاین معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت (مانند ایرانکازمد) هستند خریداری بفرمایید

داشتن نماد اعتماد الکترونیکی دقیقا به این معناست که شما میتوانید با خیال راحت و به صورت آنلاین خریدهای خود را از یک وبسایت انجام دهید و اگر هر زمانی و به هر شکلی به مشکلی برخوردید، به راحتی میتوانید مطالبات و حقوق خود را به صورت قانونی و مشورع پیگیری نمایید

اگر قصدتان خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) است ما به شما خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از فروشگاه ایران کازمد را پیشنهاد میکنیم، چرا که این روزها متاسفانه افراد سودجو و غیرقابل اعتماد به اسم پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) محصولات بی‌کیفیت و کم ارزش یا حتی بعضا فاقد ارزش را به کاربران وب سایتهایشان میفروشند که این امر خود باعث آسیبهای بسیار زیادی که در برخی موارد غیر قابل جبران هستند، میشود.

برای افرادی که کیفیت برایشان مطرح و جز موارد مهم است لزوما خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) نیازهایشان را مرتفع نمی نماید و در بازار رقابتی هم قیمت و هم کیفیت مطرح است که برای این موضوع خرید اینترنتی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از فروشگاه آنلاین ایران کازمد یک انتخاب کاملا امن، باکیفت، هوشمندانه، مطمئن و مقرون به صرفه است. به این دلیل که ما پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) مرغوب را از واردکنندگان اصلی و مطمئن تهیه میکنیم.

البته به این نکته نیز توجه بفرمایید که اگر به دنبال خرید عمده پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) هستید، میتوانید از طریق همین برای خرید عمده اقدام نمایید. به این صورت که کافیست ابتدا "پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) " را به سبد خرید خود اضافه نمایید، سپس تعداد آن را در سبد خریدتان را افزایش دهید. سیستم ما بصورت اتوماتیک تخفیف خرید عمده را برای شما لحاظ مینماید.

ضمنا خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از ایرانکازمد به صورت عمده برای شما امتیاز خواهد داشت و این امتياز در سیستم ما ثبت و در خریدهای بعدی شما به عنوان تخفیف بیشتر یا قیمت پایینتر به صورت اتوماتیک لحاظ خواهد شد. دقت بفرماید خرید هر یک پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) برای شما یک امتیاز به محسوب میشود.

یک نکته مهم: همیشه خرید بی واسطه از واردکننده یا تولید کننده، در این مورد خاص خرید بدون واسطه پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) به صورت مشخص یک مزیت فوق العاده بزرگ برای هر نوع خریداری به حساب میآید. چرا که میتواند همه واسط‌ها و دلالهای میانی را حذف و محصول را با بهترین قیمت به دست خریدار برساند.

برای خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از فروشگاه ایرانکازمد میتوانید از طریق همین صفحه محصول را به سبد خریدتان افزوده و وارد مرحله تسویه حساب شوید. در مرحله تسویه حساب میبایست نام، آدرس و تلفن خود را نوشته و در ادامه برای تکمیل سفارش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) وارد مرحله پرداخت شوید.

فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40)

یکی از سرویس‌هایی که کارشناسان مجرب ایران کازمد به مشتریان گرامی این فروشگاه ارائه مینمایند، فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) اصل و باکیفیت است.

در واقع اگر بخواهیم با جزئیات بیشتری فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم فروش اینترنتی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) در فروشگاه ایرانکازمد به دو بخش 1- فروش عمده پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) (فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) به صورت عمده) و 2-خرده فروشی و یا تک فروشی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) تقسیم میشود.

در حالت عمده فروشی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) بسته به تعداد محصول سفارش داده شده میتوانید از 5% الی 50% تخفیف ویژه برخوردار شوید. یا به بیان ساده‌تر میتوان اینطور گفت که برای خریداران محترم ایرانکازمد در حالت عمده فروشی، فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) عمده میتواند از 10% الی 100% حاوی سود باشد.

اما خردفروشی یا فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) به صورت تک به این علت ارائه قیمت رقابتی و مناسب شامل تخفیف نمیشود. لذا برای دریافت سود یا تخفیف در خریدپلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) توصیه میکنیم محصولات را با تعداد بالا خریداری فرمایید.

اگر توضیحات این صفحه برای شما کم است یا نیاز به دریافت مشاوره ویا کسب اطلاعات بیشتر دارید، میتوانید از طریق شماره تلفن درج شده در بالا و یا پایین همین صفحه با ما ارتباط برقرار نمایید.

قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40)

واقعیت این است که همه ما در هنگام خرید به قیمت یک کالا یا یک خدمت توجه ویژه ای داریم، چرا که برای اکثر افراد در یک جامعه ممکن است قیمت حرف آخر را بزند. به عنوان مثال قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) میتواند بازه بسیار متفاوتی داشته باشد.

قیمت عمده پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) با قیمت تکفروشی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) کاملا متفاوت است و این موضوع دلایل بسیار زیادی دارد که از حوصله این متن خارج است. اما در زیر نکاتی بیان شده که دانستن آنها دلیل این اختلاف را برایتان روشن میسازد.

حتی قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) در یک فروشگاه اینترنتی میتواند با یک فروشگاه واقعی یا داروخانه یا مرکز فروش متفاوت باشد چرا که هرکدام از موارد یاد شده به غیر از خود محصول دارای هزینه‌های متفاوتی هستند که باعث تغییر در قیمت مصرف کننده میشوند.

همیشه قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) بر مبنای کیفیت بالا یا پایین میتواند متفاوت باشد، اما متاسفانه برخی افراد فرصت طلب برای منحرف کردن ذهن مشتریها قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) بی کیفیت و کم ارزش را با قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) با کیفیت و اصل به صورت برابر درج کرده و موجب سردرگمی و فریب مشتریان میگردند. که البته راه حل این موضوع و خلاص شدن از شر چنین مشکلی همیشه خرید از یک فروشگاه معتبر است.

از آنجا که ایرانکازمد محصولات خود مانند پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) را مستقیم از تولید کننده یا واردکننده تهیه مینماید، میتوانیم به نسبت کیفیت، تضمین بهترین و مناسب‌ترین قیمت را به شما بدهیم. در واقع قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) در فروشگاه ایرانکازمد بسیار نزدیک به قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) درب کارخانه میباشد. لذا بهترین قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) را میتوانید از ما بخواهید.

جهت دریافت قیمت پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) مرغوب و باکیفیت به صورت عمده با ما در ارتباط باشید. قیمت عمده فروشی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) همیشه و بطور قطع با قیمت تکفروشی پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) متفاوت خواهد بود.

متاسفانه در سالهای اخیر به علت نوسان شدید ارز و بی ثباتی در بازار قیمت همه محصولات از جمله پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) دستخوش تغییرات بسیار متنوع و متفاوتی شده است. لذا برای خرید عمده قبل از سفارش از طریق وب سایت حتما از قیمت روز پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از طریق ارتباط با کارشناسان ایرانکازمد دریافت نمایید.

جهت دریافت قیمت امروز پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) با شماره درج شده در بالا یا پایین همین صفحه تماس بگیرید.

پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) از کجا تهیه کنیم؟

یکی از مهمترین سوالات و دغدغه های همه خریداران در فضای واقعی جامعه و این روزها البته در فضای اینترنت بخصوص برای تهیه پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) این است که پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) اصل را از کجا بخریم؟. در واقع یافتن پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) اصل و باکیفیت این روزها با توجه به حجم بسیار زیاد اطلاعات نادرست در فضای مجازی بسیار سخت و دشوار شده است.

لذا ما به شما اکیدا توصیه میکنیم قبل از خرید، وب سایت فروشگاهی مورد نظرتان را به از طریق روشهای زیر مورد بررسی داده و پس از کسب اعتماد از آن فروشگاه اقدام به خرید پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) نمایید.

راه‌های بررسی یک وب سایت فروشگاهی برای کسب اعتماد و خرید از آن :

  • داشتن گواهینامه امنیتی SSL برای وب سایت:
    داشتن گواهینامه SSL اولین و ابتدایی ترین نشانه یک وب سایت معتبر بوده و نمایانگر این است که صاحب یا صاحبان آن وب سایت حال شخص باشد یا شرکت، برای کسب و کار خود اهمیت قائل شده و جهت بهبود امنیت وهمچنین بالابردن رتبه در موتورهای جستجو یا ایجاد اطمینان در خریداران هزینه کرده و گواهینامه SSL برای وب سایت خود تهیه نمود‌اند. اما داشتن اس اس ال خیلی باعث ایجاد اطمینان نمیشود.
  • داشتن صفحه تماس کامل:
    یکی از مهمترین بخشهایی که باعث ایجاد اطمینان و اعتماد مشتریها میشود داشتن یک صفحه تماس کامل به همراه اسم،آدرس، تلفن ثابت، تلفن موبایل و سایر ملزومات برقراری ارتباط با شرکت یا شخص صاحب وبسایت است. وقتی در یک صفحه تماس آدرس دقیق محل کار و همچنین شماره تلفن ثابت درج شده مشتری میتواند به راحتی به وب سایت مذکور اطمینان کرده و با آگاهی از اینکه آدرس فروشگاه چه مجازی چه واقعی در دنیای واقعی کجاست و چطور میتواند به آن دسترسی داشته باشد. چرا که تلفن ثابت برای یک مجموعه نیازمند ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی بوده و از روی شماره تلفن ثابت میتوان صاحب ملک یا مستاجر آن را به راحتی پیدا کرد.
  • داشتن نماد الکترونیکی از مركز توسعه تجارت الكترونیكی (eNamad):
    و اما مهمترین شاخص برای ایجاد اعتماد در مشتری‌های یک وب سایت فروشگاهی داشتن نماد الکترونیک از زیرمجموعه های وزارت صنعت و معدن است. خیلی ساده میتوان گفت اگر وب سایتی دارای این نماد باشد مشتریها با خیال راحت میتوانند از آن فروشگاه خرید کنند، چرا که گرفتن نماد الکترونیک مراحل سخت و اطمینان آوری را میطلبد. به عنوان مثال اگر در پروسه گرفتن نمادالکترونیک سند مالکیت یا قرارداد اجاره رسمی + تلفن ثابت و موبایل با تایید سیستماتیک و مشخصات صاحب وب سایت چه شخص چه شرکت به طور کامل دریافت و حتی تاییده آدرس هم نیاز است. یعنی اینطور که برای آدرس محل کار وب سایت تاییده آدرس ارسال و کد تاییده آن در سایت میبایست ثبت شود و اگر آدرس صحیح نباشد یا تلفن ها واقعی و فعال نباشند به هیچ وجه یک وب سایت نماد الکترونیک دریافت نمیکند و امکان اتصال به درگاه های پرداخت اینترنتی چه بانکی چه واسط را نخواهد داشت.
  • تطابق کامل اطلاعات صفحه تماس با صفحه نماد الکترونیک:
    بعد از داشتن ای‌نماد مهمترین مسئله تطابق کامل و دقیق اطلاعات ثبت شده در صفحه تماس وبسایت با اطلاعات درج شده در صفحه نماد الکترونیک همان سایت است. اگر چنین تطابقی وجود داشت میتوانید از آن فروشگاه آنلاین خرید نمایید.
  • تعداد شکلایت و پاسخدهی در صفحه نماد الکترونیک:
    البته صرفا داشتن نماد الکترونیک و تطابق اطلاعات تماس نمیتواند تضمین کارکرد صحیح و با کیفیت یک فروشگاه اینترنتی شود. یکی از نکات مهم در این زمینه نداشتن شکایت یا در صورت داشتن پاسخ دادن به آن است که در همان صفحه پروفایل یک وب سایت در سایت نماد الکترونیکی قابل مشاهده است. اگر در صفحه نماد سایتی وارد شدید و در بخش شکایات عددی بالاتر از 0 را دیدید مثلا 2 شکایت. کمی با دقت خرید کنید چرا که ظاهرا سرویس دهی آن سایت خیلی خوب نیست. واگر در بخش شکایات پاسخ داده نشده عددی بیشتر از 0 را دیدید یا خرید نکنید یا با دقت بیشتری خرید کنید. چرا که این عدد نمایانگر این است که از آن سایت در نماد الکترونیک شکایت شده و صاحب سایت هیچ پاسخی برای رفع مشکل به مسئله نداده است. لذا ممکن است این اتفاق برای شما نیز بیوفتد. اما اگر شکایات پاسخ داده شده بودند یا در کل شکایتی از آن سایت ثبت نشده بود یعنی وب سایت مذکور با کیفیت بوده و سرویس دهی مناسبی داشته است و میتوانید با خیال راحت از آن سایت خرید نمایید.

ایرانکازمد با بیش از 3 سال سابقه و بیش از 2 سال فروش اینترنتی و همچنین دارابودن نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت معدن و تجارت آماده فروش پلی اتیلن گلیکول 40 | پی ای جی 40 (Polyethylene glyco 40 | PEG40) به شما عزیزان میباشد.

دیدگاه‌ها

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید