منوی اصلی
سبد خرید شما

جهت افزایش سرعت و کارایی بیشتر سایت  VPN خود را خاموش کنید

کوجیک اسید پودری آلمانی (Kojic acid) - (به‌روز‌شده 03/02/2024)

کوجیک اسید پودری آلمانی (Kojic acid)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی
کوجیک اسید پودری آلمانی (Kojic acid)

مشخصات محصول

عمومی
رنگسفید
مواد اولیه
حالتپودری
تاریخ تولید1402
تاریخ انقضاء5سال پس از تولید
  • وضعیت موجودی: آماده ارسال
  • کد محصول: pid-2124
77,700تومان
قیمت بدون مالیات: 77,700تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 1

گزینه های در دسترس



توضیحات محصول

کوجیک اسید محصول جانبی فرایند تخمیر که دوست پوست ماست

کوجیک اسید یکی از پرکاربردترین فرآورده‌های شیمیایی در صنعت زیبایی و سلامتی پوست و مو محسوب می‌شود. کوجیک اسید از نوعی قارچ گرفته می‌شود. در واقع این اسید به عنوان یک فرآورده جانبی در فرایند تخمیر بعضی از مواد غذایی مانند سس ژاپنی، سس سویا و شراب برنج تشکیل می شود . اما برای درک بهتر کوجیک اسید و نحوه عملکرد آن لازم است کمی با ماده ملانین آشنا شوم. همان رنگدانه ای که بر رنگ  مو، پوست و چشم افراد اثر می گذارد. به عبارتی هرچه میزان ملانین در پوست بالاتر باشد، رنگ پوست تیره تر خواهد بود و اینجاست که اسید کوجیک برای روشن کردن پوست به کمک کلینیک های زیبایی و تولید کنندگان محصولات آرایشی بهداشتی می‌آید. نخستین نقش کوجیک اسید جلوگیری از ایجاد تیروزین است  که یک عنصر ضروری و مهم برای تولید ملانین محسوب می شود و به این  ترتیب از تولید ملانین جلو گیری می کند.

 ویکی پدیا میگوید کوژیک اسید (Kojic acid ) با فرمول شیمیایی C۶H۶O۴ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۳۸۴۰ است. که جرم مولی آن ۱۴۲٫۱۱ g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکاینجاست که یب، پودر قهوهای مایل به زرد است.این عنصر شیمیایی اما  یک ماده طبیعی مفید برای سلامت و زیبایی پوست است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم  پرداخت.

فواید کوجیک اسید برای پوست

خاصیت روشن کنندگی پوست کوجیک اسید، خاصیت اصلی آن محسوب می شود. در این حالت این ماده قادر است که لکه های ناشی از آسیب دیدگی به وسیله خورشید، بالا رفتن سن، اسکارها و ... را کمرنگ تر کند و به طور کلی از پیری زودرس پیشگیری می‌کند. اما این تنها خاصیت اسید کوجیک نیست؛ بلکه می تواند میکروب ها را نیز از بین ببرد. خاصیت ضد باکتریایی این ماده نیز اثبات شده است که در نتیجه با باکتری هایی که باعث به وجود آمدن آکنه های خاص شده اند، مبارزه می کند.

 تاثیر کوژیک اسید بر لک‌ها

همان گونه که گفته شد، روشن کردن لک ها و در مجموع تغییر رنگ پوست، ویژگی اصلی کوجیک اسید به شمار می رود. این ماده این کار را با به حداقل رساندن ملانین یا همان رنگدانه ها انجام می دهد. در بخش ابتدایی ذکر شد که تیروزین برای به وجود آمدن ملانین لازم است. اشعه ماوراء بنفش باعث فعال شدن تیروزین می شود و اسید کوجیک، تولید تیروزین را محدود می کند که این موضوع در نهایت به کم شدن ملانین در سطح پوست می انجامد. به این صورت لکه های ناشی از تابش مستقیم و مضر نور خورشید، لکه های باقی مانده از جای جوش و آکنه و حتی ملاسما به وسیله این ماده درمان می شوند.

کوژیک اسید موثر بر رفع آکنه و جوش

برخی از افراد تمایل دارند از محصولات دارای کوجیک اسید برای از بین بردن لکه های صورت خود استفاده کنند؛ اما می ترسند که این ماده ایجاد آکنه های پوستی را در پی داشته باشد. در حالی که اصلا جای نگرانی نیست؛ زیرا کوجیک اسید با باکتری ها مقابله می کند و همین امر باعث می شود که ماده ای برای درمان جوش به حساب آید نه عامل ایجاد جوش.

اثر ضد پیری کوژیک اسید

محصولات حاوی اسید کوجیک پوست را روشن می‌کنند و می‌توانند ظاهر لکه‌های پیری و آسیب‌های ناشی از نور خورشید را بهبود بخشند. کاهش لکه‌های تیره می‌تواند همان اثر ضد پیری باشد.

درمان ملاسما  با کوجیک اسید

اسید کوجیک ممکن است در کاهش ملاسما که تیره شدن پوست به دلیل بارداری است نیز مفید باشد.

کمرنگ کردن ظاهر اسکارها با کمک کوژیک اسید

اسید کوجیک ممکن است تغییر رنگ اسکار را نیز کاهش دهد. اگرچه اسید ضخامت بافت اسکار را بهبود نمی‌بخشد، اما ممکن است رنگدانه تیره مرتبط با انواع خاصی از اسکارها را کاهش دهد.روشن کردن جای زخم ممکن است آن را کمتر قابل توجه کند.

فواید ضد قارچی کوژیک اسید

تصور می‌شود که اسید کوجیک فواید ضد قارچی نیز دارد. ممکن است در پیشگیری و درمان برخی از عفونت‌های قارچی، مانند عفونت‌های قارچی پای ورزشکاران و قارچ‌ها مفید باشد.

کوژیک اسید  و اثرات ضد باکتریایی

کوجیک اسید فواید ضد باکتریایی نیز دارد و ممکن است به کاهش شانس ابتلا به انواع رایج عفونت‌های باکتریایی پوست کمک کند. دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی است : برخلاف بسیاری از اسیدهای دیگر، این اسید این ویژگی‌های منحصر به فرد را نیز دارد. همچنین کوجیک اسید ممکن است به عنوان یک افزودنی جدید غذایی نیز استفاده شود. این اسید را می‌توان برای سبزیجات تازه، میوه‌ها مانند سیب، موز، سیب زمینی، قارچ و غذاهای دریایی تازه نیز استفاده کرد. بدین منظور، این مواد غذایی را در محلول اسید کوجیک 0.1 درصد به مدت 1 ساعت شستشو بدهید تا به طور موثری از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کند.

در عین حال کوجیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان می‌تواند از خراب شدن روغن و از قهوه ای شدن خمیر جلوگیری کند و جایگزین بخشی از نیتریت سدیم در رنگ موهای رنگ شده شود و می‌تواند از تبدیل نیتریت به نیتروزامین‌های سرطان زا جلوگیری کند. مطالعات نشان می‌دهد که مکانیسم حفظ کوجیک اسید ، پلی فنل اکسیداز را در کاراپاس گیاهان و حیوانات (یعنی تیروزیناز) مهار می‌کند. همانطور که در بالا ذکر شد، کوجیک اسید ضد باکتری، ضدعفونی کننده، تازه نگهدارنده و محافظ رنگ مو می‌باشد و همچنین اثر آنتی اکسیدانی در بدن دارد.

کوجیک اسید را می‌توان به تنهایی به عنوان آفت کش نیز استفاده کرد. مکانیسم آن نیز بدین گونه است که ابتدا بر تولید مثل آفت تأثیر می‌گذارد و در سیستم هورمونی آن اختلال ایجاد می‌کند ، سپس آفترا کاملاً ریشه کن می‌کند.بر خلاف حشره کش‌های معمولی، نه تنها برای از بین بردن تمام آفات مناسب است، بلکه برای انسان و حیوانات نیز بی‌ضرر بوده و محیط زیست را آلوده نمی‌کند. همچنین محققان اسید کوجیک را به عنوان محرک رشد گیاه توصیه کرده‌اند.

کاربرد کوژیک اسید در محصولات آرایشی بهداشتی

اسید کوجیک بیشتر در محصولات آرایشی و بهداشتی و برای روشن کردن پوست کاربرد دارد. همچنین برای درمان بیماری‌های پوستی مانند آسیب‌های ناشی از نور خورشید، جای زخم و لکه‌های ناشی از افزایش سن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای صحبت در مورد چگونگی عملکرد این اسید به عنوان یک عامل روشن کننده، باید تأثیر آن بر تولید ملانین را بررسی کرد. ملانین یک رنگدانه طبیعی در بدن است که به چشم، مو و پوست رنگ می‌دهد. اسید آمینه‌ای به نام تیروزین برای حمایت از تولید ملانین مورد نیاز است. اسید کوجیک از تشکیل تیروزین و در نتیجه از تولید ملانین جلوگیری می‌کند. کاهش تولید ملانین ممکن است بر روی پوست اثر روشن‌کنندگی داشته باشد.

کوجیک اسید طبیعی بیشتر در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها، سرم‌ها و در برخی از صابون‌ها نیز استفاده می شود. بسیاری از محصولات حاوی اسید کوجیک برای استفاده روی دست‌ها یا صورت در نظر گرفته شده‌اند. محصولات حاوی کوجیک اسید را می‌توان در سایر قسمت‌های بدن مانند پاها و بازوها نیز استفاده کرد. غلظت کوجیک اسید در لوازم آرایشی اغلب بین 1 تا 4 درصد می‌باشد. برخی از محصولات مانند سرم‌ کوجیک اسید، برای استفاده روی پوست قرار می‌گیرند و روی پوست باقی می‌مانند و جذب می‌شوند و برخی از محصولات دیگر مانند صابون‌ها اعمال می‌شوند و شسته می‌شوند.

این اسید فقط یک عامل سفید کننده نیست و در محصولاتی مانند حشره کش‌ها و آفت‌ کش‌ها، قارچ کش‌ها، داروهای ضد قارچ و ضد باکتری، داروهای مسکن و داروهای ضد التهاب نیز این اسید کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. البته این بستگی به نوع محصول مورد نظر دارد و همیشه در این قبیل محصولات استفاده نمی شود.

عوارض کوجیک اسید

آیا کوجیک اسید می تواند خطرناک باشد؟ این سئوالی است که ممکن است ذهن خیلی از مصرف کنندگان لوازم آرایشی مخصوص پوست را درگیر کند. این سئوال را PubMed Central  یک پایگاه داده معتبر از موسسه ملی بهداشت جواب داده است. براساس گزارش این مرکز، تنها یک درصد از این ماده در ساخت لوازم آرایشی به کار رود، کافی است و خطری هم ندارد. با این حال ممکن است برخی از افراد به عوارض جانبی آن دچار شوند. بیشترین عارضه ای که افراد پس از استفاده از لوازم آرایشی حاوی کوجیک اسید به آن دچار می شوند، درماتیت تماسی است که به صورت های مختلفی ظاهر می شود؛ مانند قرمزی، تحریک، خارش، بثورات، درد و تورم.

با این وجود استفاده از کوجیک اسید نمی تواند همواره برای تمام افراد و در شرایط مختلف نتایج یکسان داشته باشد و بدیهی است که بعضاباعوارض و پیامدهای نامطلوبی همره باشد.  یکی ز این موارد درماتیت تماسی است که پوست شما را تحریک می‌کند، چیزی که باعث واکنش آلرژیک می‌شود  و این درماتیت تماسی نه فقط در کوجیک اسید بلکه در اکثر لوازم آرایش رایج موجود است. افزایش حساسیت پوست، یکی دیگر از عوارض جانبی احتمالی است که می‌تواند منجر به افزایش خطر آفتاب سوختگی شود. ملانین کمتر در پوست، شما را مستعد آفتاب سوختگی می‌کند.

اگر درمان با کوجیک اسید پوست شما را حساس‌تر می‌کند، باید مراقبت بیشتری از پوست خود، از نظر قرار گرفتن در معرض نور خورشید داشته باشید. به طور مکرر از کرم ضد آفتاب استفاده کنید ، کلاه و لباس‌های لبه پهن بپوشید و از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید خودداری کنید. به طور کلی، کوجیک اسید بهتر از اکثر اسیدها تحمل می‌شود، اما مطمئناً ممکن است آلرژی یا تحریک وجود داشته باشد. بثورات قرمز، خارش، سوزش و سوزش شایع‌ترین عوارض جانبی هستند.هرگز نباید از کوجیک اسید روی پوست آسیب دیده یا شکسته استفاده کنید. برخی از کشورها این محصول را به دلیل ارتباط احتمالی با ایجاد سرطان ممنوع کرده‌اند. تحقیقات بیشتری برای شناسایی و درک هر گونه عوارض جانبی بالقوه‌ی دیگر مورد نیاز است.کوجیک اسید برای استفاده در لوازم آرایشی در غلظت‌های 1 درصد بی‌خطر است. با این حال، برخی از افراد ممکن است هنوز عوارض جانبی یا خطرات ناشی از استفاده از آن را تجربه کنند.از مضرات کوجیک اسید در بارداری ، اطلاعات کافی در دسترس نیست. حتماً قبل از استفاده با پزشک متخصص مشورت کنید.

 نحوه استفاده از کوجیک اسید

اگر پوست شما فوق‌العاده حساس است، توصیه می‌شود در ابتدا از آن استفاده نکنید. در عوض، فقط یک یا دو بار در هفته از محصولات مبتنی بر اسید کوجیک در رژیم خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که پوست شما می‌تواند این ماده را تحمل کند. همچنین شایان ذکر است وقتی کوجیک اسید در طول زمان استفاده می‌شود، ممکن است پوست شما را در برابر نور خورشید مستعدتر کند. استفاده روزانه از کرم ضد آفتاب همیشه مهم است، اما زمانی که کوجیکاسید در ترکیب مراقبت از پوست شما وجود داشته باشد، مهم‌تر است. اگر می‌خواهید از محصولات حاوی کوجیک اسید برای درمان یک بیماری خاص یا زیبایی ظاهری استفاده کنید، حتماً ابتدا با متخصص پوست خود مشورت کنید. آن‌ها می‌توانند به شما در تصمیم‌گیری در مورد بهترین و ایمن‌ترین اقدام کمک کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند اطلاعاتی در مورد دوز و درمان‌های مکمل به شما ارائه دهند. اگر در هنگام استفاده از کوجیک اسید، قرمزی، بثورات، سوزش یا درد داشتید، فوراً مصرف آن را متوقف کنید.

آیا می توان بدون نسخه از محصولات کوجیک اسید استفاده کرد؟

پیش از این که با تاثیرات مثبت و منفی استفاده از کوجیک اسید آشنا شوید، می خواهیم درباره نسخه این محصولات دارویی و آرایشی، نکاتی را برای شما بیان کنیم. در مجموع در میان انواع اسید ها، کوجیک اسید بی خطر و ایمن تلقی می شود؛ اما همان گونه که بیان شد، ممکن است عوارضی مانند آلرژی پوستی یا تحریک را در پی داشته باشد. درباره نسخه این محصول باید بگوییم که تنها آن دسته از این محصولات که دارای غلظت کمی از این ماده هستند، بدون نسخه تجویز می شوند. در صورت استفاده هم به محض این که پوستتان واکنش نشان داد، آن را کنار بگذارید.

کوجیک اسید چیست؟

کوجیک اسید (kojic acid) با فرمول شیمیایی C6H6O4 کوجیک اسید عاملی است که از انواع قارچ ها به ویژه گونه های مختلف آسپرژیلوس (نوعی قارچ) استخراج می‌شود, این ماده اولین بار در سال ۱۹۰۷ کشف شد و از سویه‌ای از آسپرژیلوس به نام (Aspergillus oryzae) که روی برنج بخارپز شده رشد می‌کرد استخراج شد نام کوجیک اسید از اصطلاح ژاپنی (کوجی) به معنای برنج بخارپز گرفته شده است و به طور گسترده در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست به عنوان یک عامل سفید‌کننده و روشن‌کننده استفاده می‌شود

خصوصیات فزیکی و شیمیایی کوجیک اسید

  • فرمول شیمایی:C6H6O4
  • وزن مولکولی:  142.11 g/mol
  • نامهای دیگر: 5-Hydroxy-2-(hydroxymethyl)-4H-pyran-4-one
  • حلالیت: آب به میزان 
  • ظاهر: پودر سفید مایل به قهوه ای

کاربرد کوجیک اسید

  • کوجیک اسید را می توان به عنوان روشن کننده لک های ناشی از خورشید استفاده کرد
  • کوجیک اسید به کاهش ظاهر زخم ها کمک می کند
  • kojic acid برای رفع اثرات پیری موثر است
  • کمک به بهبود ملاسما
  •  می توان از اثرات ضد باکتریایی کوجیک اسید بهره برد
  • کوجیک اسید دارای اثرات ضد قارچی می باشد
  • برای رفع جای جوش کوجیک اسید می تواند کمک کننده خوبی باشد

عوارض جانبی و خطرات:قرمزی پوست،سوزش،خارش،درد و ناراحتی پوست،تورم پوست

خواص کوجیک اسید برای پوست

روشن کننده و ضد لک : پوست‌ هایی که بیشتر مستعد ابتلا به ملاسما و هایپرپیگمانتاسیون هستند، مانند پوست زنان باردار، به دلیل خواص لایه‌ برداری و روشن‌ کننده پوست، به طور خاص از فواید و مزایای کوجیک اسید بهره می‌ برند, علاوه بر درمان لکه‌ های تیره دارای خواص آنتی اکسیدان، ضد میکروبی و لایه‌ برداری است

پیشگیری از بروز آکنه و جوش: این بدان معنی است که در دوز های کم، محصولات حاوی کوجیک اسید می‌ توانند با باکتری موجود در پوست که موجب بروز آکنه می‌ شوند، مقابله کنند و با عفونت‌ های قارچی و باکتریایی بدن مبارزه کند

لایه بردار ملایم: بسیاری از سرم‌ ها و محصولات در کنار سایر عوامل روشن‌ کننده و لایه‌ بردار مانند اسید فرولیک و اسید لاکتیک از کوجیک اسید استفاده می‌ کنند, فقط اطمینان حاصل کنید که از این محصولات به تدریج و به صورت ملایم استفاده کنید تا پوست تحریک نشود

درمان لک بارداری: کوجیک اسید برای درمان لکه های پوستی در بارداری مفید است البته از بی خطر بودن محصول مورد استفاده اطمینان حاصل کنید

درمان با چین و چروک های سطحی: آنزیم تیروزیناز یکی از عوامل تولید ملانین در پوست و پیر شدن پوست است,کوجیک اسید عملکرد این آنزیم را محدود می کند و در نتیجه با پیری پوست و چین و چروک مبارزه می کند

برطرف کردن جای جوش و زخم: استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید می تواند برای درمان جای جوش و لک مفید باشد

عوارض جانبی کوجیک اسید

شایع ترین عوارض جانبی کوجیک‌اسید عبارتند از:

  • ممکن است باعث درماتیت تماسی شود

افراد دارای پوست حساس،مستعد ابتلا به درماتیت تماسی هستند این افراد ممکن ات با استفاده از محصولات حاوی کوجیک‌اسید دچار درماتیت تماسی شوند

  •  ممکن است پوست شما را به اشعه خورشید حساس کند

کوجیک‌اسید از تولید ملانین جلوگیری می‌کند،رنگدانه ای که مسئول محافظت از پوست شما در برابر آفتاب سوختگی و سایر عوارض جانبی اشعه‌های خطرناک خورشید است,وقتی تولید ملانین به خطر بیفتد، پوست شما مستعد آفتاب سوختگی می‌شود

چگونگی عملکرد کوجیک اسید

کوجیک اسید با مهار تولید ملانین پوست شما را روشن می‌کند, ملانین رنگدانه ای است که پوست،چشم و موهای شما را رنگ می‌کند, تولید بیش از حد ملانین اغلب باعث ایجاد لکه های تیره و رنگ ناهموار پوست می‌شود, بدن شما ملانین را با کمک اسید آمینه ای به نام تیروزین تولید می‌کند, کوجیک اسید عملکرد تیروزین را مهار کرده که این کار به نوبه خود تولید ملانین را مهار می‌کند

کاربرد کوجیک اسید در صنایع مختلف

  •  کوجیک اسید را می توان به عنوان حشره کش‌ هم استفاده کرد زیرا برای انسان و حیوانات نیز بی‌ضرر است
  • kojic acid را می توان در تولید قارچ کش‌ها مورد مصرف قرار داد
  • در تولید داروهای ضد قارچ و ضد باکتری کاربرد دارد
  • در تولید داروهای مسکن می توان از کوجیک اسید بهره برد
  • در تولید داروهای ضد التهاب از کوجیک اسید استفاده می شود
  • کوجیک اسید ممکن است به عنوان یک افزودنی جدید غذایی نیز استفاده شود
  • اسید کوجیک را می‌توان برای سبزیجات تازه و میوه‌هایی مانند سیب،موز،سیب زمینی، قارچ و غذاهای دریایی تازه نیز استفاده کرد این مواد غذایی را در محلول کوجیک اسید 0.1 درصد به مدت 1 ساعت شستشو بدهید تا به طور موثری از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کند
  • کوجیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان می‌تواند از خراب شدن روغن و از قهوه ای شدن خمیر جلوگیری کند
  • این اسید همچنین می‌تواند جایگزین بخشی از نیتریت سدیم در رنگ موهای رنگ شده شود و می‌تواند از تبدیل نیتریت به نیتروزامین‌های سرطان زا جلوگیری کند
  • مطالعات نشان می‌دهد که مکانیسم حفظ کوجیک اسید ، پلی فنل اکسیداز را در کاراپاس گیاهان و حیوانات (یعنی تیروزیناز) مهار می‌کند
  • کوجیک اسید را می‌توان به تنهایی به عنوان آفت کش نیز استفاده کرد
  • اسید کوجیک را  می توان به عنوان محرک رشد گیاه هم استفاده کرد

خرید کوجیک اسید(kojic acid)

اگر به دنبال خرید کوجیک اسید (Kojic acid) در فضای وسیع اینترنت هستید توصیه میکنیم به این نکته که در واقع یکی از مهمترین نکات در خریدهای اینترنتی هست نیز توجه داشته باشید که محصول یا محصولات مورد نظرتان را حتما از فروشگاه‌های آنلاین معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت (مانند ایرانکازمد) هستند خریداری بفرمایید

داشتن نماد اعتماد الکترونیکی دقیقا به این معناست که شما میتوانید با خیال راحت و به صورت آنلاین خریدهای خود را از یک وبسایت انجام دهید و اگر هر زمانی و به هر شکلی به مشکلی برخوردید، به راحتی میتوانید مطالبات و حقوق خود را به صورت قانونی و مشورع پیگیری نمایید

اگر قصدتان خرید کوجیک اسید (Kojic acid) است ما به شما خرید کوجیک اسید (Kojic acid) از فروشگاه ایران کازمد را پیشنهاد میکنیم، چرا که این روزها متاسفانه افراد سودجو و غیرقابل اعتماد به اسم کوجیک اسید (Kojic acid) محصولات بی‌کیفیت و کم ارزش یا حتی بعضا فاقد ارزش را به کاربران وب سایتهایشان میفروشند که این امر خود باعث آسیبهای بسیار زیادی که در برخی موارد غیر قابل جبران هستند، میشود.

برای افرادی که کیفیت برایشان مطرح و جز موارد مهم است لزوما خرید کوجیک اسید (Kojic acid) نیازهایشان را مرتفع نمی نماید و در بازار رقابتی هم قیمت و هم کیفیت مطرح است که برای این موضوع خرید اینترنتی کوجیک اسید (Kojic acid) از فروشگاه آنلاین ایران کازمد یک انتخاب کاملا امن، باکیفت، هوشمندانه، مطمئن و مقرون به صرفه است. به این دلیل که ما کوجیک اسید (Kojic acid) مرغوب را از واردکنندگان اصلی و مطمئن تهیه میکنیم.

البته به این نکته نیز توجه بفرمایید که اگر به دنبال خرید عمده کوجیک اسید (Kojic acid) هستید، میتوانید از طریق همین برای خرید عمده اقدام نمایید. به این صورت که کافیست ابتدا "کوجیک اسید (Kojic acid) " را به سبد خرید خود اضافه نمایید، سپس تعداد آن را در سبد خریدتان را افزایش دهید. سیستم ما بصورت اتوماتیک تخفیف خرید عمده را برای شما لحاظ مینماید.

ضمنا خرید کوجیک اسید (Kojic acid) از ایرانکازمد به صورت عمده برای شما امتیاز خواهد داشت و این امتياز در سیستم ما ثبت و در خریدهای بعدی شما به عنوان تخفیف بیشتر یا قیمت پایینتر به صورت اتوماتیک لحاظ خواهد شد. دقت بفرماید خرید هر یک کوجیک اسید (Kojic acid) برای شما یک امتیاز به محسوب میشود.

یک نکته مهم: همیشه خرید بی واسطه از واردکننده یا تولید کننده، در این مورد خاص خرید بدون واسطه کوجیک اسید (Kojic acid) به صورت مشخص یک مزیت فوق العاده بزرگ برای هر نوع خریداری به حساب میآید. چرا که میتواند همه واسط‌ها و دلالهای میانی را حذف و محصول را با بهترین قیمت به دست خریدار برساند.

برای خرید کوجیک اسید (Kojic acid) از فروشگاه ایرانکازمد میتوانید از طریق همین صفحه محصول را به سبد خریدتان افزوده و وارد مرحله تسویه حساب شوید. در مرحله تسویه حساب میبایست نام، آدرس و تلفن خود را نوشته و در ادامه برای تکمیل سفارش کوجیک اسید (Kojic acid) وارد مرحله پرداخت شوید.

فروش کوجیک اسید (Kojic acid)

یکی از سرویس‌هایی که کارشناسان مجرب ایران کازمد به مشتریان گرامی این فروشگاه ارائه مینمایند، فروش کوجیک اسید (Kojic acid) اصل و باکیفیت است.

در واقع اگر بخواهیم با جزئیات بیشتری فروش کوجیک اسید (Kojic acid) را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم فروش اینترنتی کوجیک اسید (Kojic acid) در فروشگاه ایرانکازمد به دو بخش 1- فروش عمده کوجیک اسید (Kojic acid) (فروش کوجیک اسید (Kojic acid) به صورت عمده) و 2-خرده فروشی و یا تک فروشی کوجیک اسید (Kojic acid) تقسیم میشود.

در حالت عمده فروشی کوجیک اسید (Kojic acid) بسته به تعداد محصول سفارش داده شده میتوانید از 5% الی 50% تخفیف ویژه برخوردار شوید. یا به بیان ساده‌تر میتوان اینطور گفت که برای خریداران محترم ایرانکازمد در حالت عمده فروشی، فروش کوجیک اسید (Kojic acid) عمده میتواند از 10% الی 100% حاوی سود باشد.

اما خردفروشی یا فروش کوجیک اسید (Kojic acid) به صورت تک به این علت ارائه قیمت رقابتی و مناسب شامل تخفیف نمیشود. لذا برای دریافت سود یا تخفیف در خریدکوجیک اسید (Kojic acid) توصیه میکنیم محصولات را با تعداد بالا خریداری فرمایید.

اگر توضیحات این صفحه برای شما کم است یا نیاز به دریافت مشاوره ویا کسب اطلاعات بیشتر دارید، میتوانید از طریق شماره تلفن درج شده در بالا و یا پایین همین صفحه با ما ارتباط برقرار نمایید.

قیمت کوجیک اسید (Kojic acid)

واقعیت این است که همه ما در هنگام خرید به قیمت یک کالا یا یک خدمت توجه ویژه ای داریم، چرا که برای اکثر افراد در یک جامعه ممکن است قیمت حرف آخر را بزند. به عنوان مثال قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) میتواند بازه بسیار متفاوتی داشته باشد.

قیمت عمده کوجیک اسید (Kojic acid) با قیمت تکفروشی کوجیک اسید (Kojic acid) کاملا متفاوت است و این موضوع دلایل بسیار زیادی دارد که از حوصله این متن خارج است. اما در زیر نکاتی بیان شده که دانستن آنها دلیل این اختلاف را برایتان روشن میسازد.

حتی قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) در یک فروشگاه اینترنتی میتواند با یک فروشگاه واقعی یا داروخانه یا مرکز فروش متفاوت باشد چرا که هرکدام از موارد یاد شده به غیر از خود محصول دارای هزینه‌های متفاوتی هستند که باعث تغییر در قیمت مصرف کننده میشوند.

همیشه قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) بر مبنای کیفیت بالا یا پایین میتواند متفاوت باشد، اما متاسفانه برخی افراد فرصت طلب برای منحرف کردن ذهن مشتریها قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) بی کیفیت و کم ارزش را با قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) با کیفیت و اصل به صورت برابر درج کرده و موجب سردرگمی و فریب مشتریان میگردند. که البته راه حل این موضوع و خلاص شدن از شر چنین مشکلی همیشه خرید از یک فروشگاه معتبر است.

از آنجا که ایرانکازمد محصولات خود مانند کوجیک اسید (Kojic acid) را مستقیم از تولید کننده یا واردکننده تهیه مینماید، میتوانیم به نسبت کیفیت، تضمین بهترین و مناسب‌ترین قیمت را به شما بدهیم. در واقع قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) در فروشگاه ایرانکازمد بسیار نزدیک به قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) درب کارخانه میباشد. لذا بهترین قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) را میتوانید از ما بخواهید.

جهت دریافت قیمت کوجیک اسید (Kojic acid) مرغوب و باکیفیت به صورت عمده با ما در ارتباط باشید. قیمت عمده فروشی کوجیک اسید (Kojic acid) همیشه و بطور قطع با قیمت تکفروشی کوجیک اسید (Kojic acid) متفاوت خواهد بود.

متاسفانه در سالهای اخیر به علت نوسان شدید ارز و بی ثباتی در بازار قیمت همه محصولات از جمله کوجیک اسید (Kojic acid) دستخوش تغییرات بسیار متنوع و متفاوتی شده است. لذا برای خرید عمده قبل از سفارش از طریق وب سایت حتما از قیمت روز کوجیک اسید (Kojic acid) از طریق ارتباط با کارشناسان ایرانکازمد دریافت نمایید.

جهت دریافت قیمت امروز کوجیک اسید (Kojic acid) با شماره درج شده در بالا یا پایین همین صفحه تماس بگیرید.

کوجیک اسید (Kojic acid) از کجا تهیه کنیم؟

یکی از مهمترین سوالات و دغدغه های همه خریداران در فضای واقعی جامعه و این روزها البته در فضای اینترنت بخصوص برای تهیه کوجیک اسید (Kojic acid) این است که کوجیک اسید (Kojic acid) اصل را از کجا بخریم؟. در واقع یافتن کوجیک اسید (Kojic acid) اصل و باکیفیت این روزها با توجه به حجم بسیار زیاد اطلاعات نادرست در فضای مجازی بسیار سخت و دشوار شده است.

لذا ما به شما اکیدا توصیه میکنیم قبل از خرید، وب سایت فروشگاهی مورد نظرتان را به از طریق روشهای زیر مورد بررسی داده و پس از کسب اعتماد از آن فروشگاه اقدام به خرید کوجیک اسید (Kojic acid) نمایید.

راه‌های بررسی یک وب سایت فروشگاهی برای کسب اعتماد و خرید از آن :

  • داشتن گواهینامه امنیتی SSL برای وب سایت:
    داشتن گواهینامه SSL اولین و ابتدایی ترین نشانه یک وب سایت معتبر بوده و نمایانگر این است که صاحب یا صاحبان آن وب سایت حال شخص باشد یا شرکت، برای کسب و کار خود اهمیت قائل شده و جهت بهبود امنیت وهمچنین بالابردن رتبه در موتورهای جستجو یا ایجاد اطمینان در خریداران هزینه کرده و گواهینامه SSL برای وب سایت خود تهیه نمود‌اند. اما داشتن اس اس ال خیلی باعث ایجاد اطمینان نمیشود.
  • داشتن صفحه تماس کامل:
    یکی از مهمترین بخشهایی که باعث ایجاد اطمینان و اعتماد مشتریها میشود داشتن یک صفحه تماس کامل به همراه اسم،آدرس، تلفن ثابت، تلفن موبایل و سایر ملزومات برقراری ارتباط با شرکت یا شخص صاحب وبسایت است. وقتی در یک صفحه تماس آدرس دقیق محل کار و همچنین شماره تلفن ثابت درج شده مشتری میتواند به راحتی به وب سایت مذکور اطمینان کرده و با آگاهی از اینکه آدرس فروشگاه چه مجازی چه واقعی در دنیای واقعی کجاست و چطور میتواند به آن دسترسی داشته باشد. چرا که تلفن ثابت برای یک مجموعه نیازمند ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی بوده و از روی شماره تلفن ثابت میتوان صاحب ملک یا مستاجر آن را به راحتی پیدا کرد.
  • داشتن نماد الکترونیکی از مركز توسعه تجارت الكترونیكی (eNamad):
    و اما مهمترین شاخص برای ایجاد اعتماد در مشتری‌های یک وب سایت فروشگاهی داشتن نماد الکترونیک از زیرمجموعه های وزارت صنعت و معدن است. خیلی ساده میتوان گفت اگر وب سایتی دارای این نماد باشد مشتریها با خیال راحت میتوانند از آن فروشگاه خرید کنند، چرا که گرفتن نماد الکترونیک مراحل سخت و اطمینان آوری را میطلبد. به عنوان مثال اگر در پروسه گرفتن نمادالکترونیک سند مالکیت یا قرارداد اجاره رسمی + تلفن ثابت و موبایل با تایید سیستماتیک و مشخصات صاحب وب سایت چه شخص چه شرکت به طور کامل دریافت و حتی تاییده آدرس هم نیاز است. یعنی اینطور که برای آدرس محل کار وب سایت تاییده آدرس ارسال و کد تاییده آن در سایت میبایست ثبت شود و اگر آدرس صحیح نباشد یا تلفن ها واقعی و فعال نباشند به هیچ وجه یک وب سایت نماد الکترونیک دریافت نمیکند و امکان اتصال به درگاه های پرداخت اینترنتی چه بانکی چه واسط را نخواهد داشت.
  • تطابق کامل اطلاعات صفحه تماس با صفحه نماد الکترونیک:
    بعد از داشتن ای‌نماد مهمترین مسئله تطابق کامل و دقیق اطلاعات ثبت شده در صفحه تماس وبسایت با اطلاعات درج شده در صفحه نماد الکترونیک همان سایت است. اگر چنین تطابقی وجود داشت میتوانید از آن فروشگاه آنلاین خرید نمایید.
  • تعداد شکلایت و پاسخدهی در صفحه نماد الکترونیک:
    البته صرفا داشتن نماد الکترونیک و تطابق اطلاعات تماس نمیتواند تضمین کارکرد صحیح و با کیفیت یک فروشگاه اینترنتی شود. یکی از نکات مهم در این زمینه نداشتن شکایت یا در صورت داشتن پاسخ دادن به آن است که در همان صفحه پروفایل یک وب سایت در سایت نماد الکترونیکی قابل مشاهده است. اگر در صفحه نماد سایتی وارد شدید و در بخش شکایات عددی بالاتر از 0 را دیدید مثلا 2 شکایت. کمی با دقت خرید کنید چرا که ظاهرا سرویس دهی آن سایت خیلی خوب نیست. واگر در بخش شکایات پاسخ داده نشده عددی بیشتر از 0 را دیدید یا خرید نکنید یا با دقت بیشتری خرید کنید. چرا که این عدد نمایانگر این است که از آن سایت در نماد الکترونیک شکایت شده و صاحب سایت هیچ پاسخی برای رفع مشکل به مسئله نداده است. لذا ممکن است این اتفاق برای شما نیز بیوفتد. اما اگر شکایات پاسخ داده شده بودند یا در کل شکایتی از آن سایت ثبت نشده بود یعنی وب سایت مذکور با کیفیت بوده و سرویس دهی مناسبی داشته است و میتوانید با خیال راحت از آن سایت خرید نمایید.

ایرانکازمد با بیش از 3 سال سابقه و بیش از 2 سال فروش اینترنتی و همچنین دارابودن نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت معدن و تجارت آماده فروش کوجیک اسید (Kojic acid) به شما عزیزان میباشد.

دیدگاه‌ها

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
کد امنیتی