منوی اصلی
سبد خرید شما

گلیکولیک اسید پودری (Glycolic acid) - (به‌روز‌شده 04/27/2024)

گلیکولیک اسید پودری (Glycolic acid)
20گرمی 50گرمی
گلیکولیک اسید پودری (Glycolic acid)

مشخصات محصول

مواد اولیه
حالتپودری
تاریخ تولید2024
تاریخ انقضاء5سال پس از تولید
  • وضعیت موجودی: آماده ارسال
  • کد محصول: pid-2139
118,100تومان
قیمت بدون مالیات: 118,100تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 1

گزینه های در دسترس



توضیحات محصول

گلیکولیک اسید پدیده ای موثر در بهبود سلامت پوست

گلیکولیک اسید  (Glycolic Acid) مولکولی کوچک و فعال است که به‌دلیل قدرت استثنایی خود در تحریک سلول‌های اپیدرم در بخش‌های مختلف صنعت زیبایی غوغا کرده‌است. گلیکولیک اسید محلول در آب است و از نیشکر گرفته می‌شود. این اسید، کوچک‌ترین آلفا هیدروکسی موجود است؛ بنابراین جذب و نفوذ بهتری نسبت به سایرین دارد. در واقع، گلیکولیک اسید محبوب‌ترین و پرمصرف‌ترین آلفا هیدروکسی اسید یا AHA موجود در بازار است آلفا هیدروکسی اسیدهایی چون اسید گلیکولیک، اسید مالیک، اسید لاکتیک و اسید سیتریک گروهی از اسیدهای طبیعی مشتق شده از گیاهان هستند. در حالیکه برخی افراد استفاده از آن را یک راه‌کار درمانی معجزه‌آسا می‌دانند، برخی دیگر به خطرات آن اشاره می‌کنند.

اسید گلیکولیک (به انگلیسی: Glycolic acid) با فرمول شیمیایی C۲H۴O۳ یک آلفاهیدروکسی اسید با جرم مولی ۷۶٫۰۵ g/mol می‌باشد. این فراورده بی‌رنگ، محلول در آب و دارای خاصیت جذب آب (هیگروسکوپی) است و در کرم‌های نرم‌کننده و لایه بردار پوستی کاربرد دارد.

همانطور که گفته شد گلیکولیک اسید محبوب‌ترین عضو از خانواده آلفا هیدروکسی اسیدها (AHA) یا در اصطلاح اسیدهای میوه در کنار اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک با کوچک‌ترین اندازه مولکولی است. این اسید که با نام هیدروکسی استیک و اسید میوه نیز شناخته می‌شود در سال 1848 توسط شیمیدانی فرانسوی به نام "آگوست لورن" از نیشکر استخراج شد. گلیکولیک اسید که بیش‌تر با خواص کراتونیک مورد استقبال می‌گیرد، با نفوذ آسان و عمیق به لایه‌های مختلف پوست ماده‌ای مفید در درمان بسیاری از مشکلات پوستی از آکنه تا هایپرپیگمانتاسیون به‌کار می‌رود.

غلظت گلیکولیک اسید در محصولات مختلف از لایه‌بردار تا ماسک، سرم و کرم‌ها بین 4 تا 10 درصد متغیر است. به‌عنوان مثال گلیکولیک اسید 4 درصد خاصیت مرطوب‌کنندگی داشته و انواع سرم های لایه بردار یافت می‌شود. غلظت‌های بین 8 تا 10 درصد را می‌توان برای روشن کردن پوست، کوچک کردن منافذ، کنترل ترشح سبوم و یا کاهش جوش‌های سرسیاه مورد استفاده قرار داد. البته فراموش نکنیدکه استفاده از این ماده برای درمان‌های لکه‌های پوستی ناشی از آکنه و یا آفتاب، کاهش علائم پیری پوست (چین و چروک، افتادگی پوست) لزوما باید تحت نظر پزشک متخصص پوست صورت بگیرد.  

گلیکولیک اسید یک اسید آلفای هیدروکسی (لایه بردارهای ساخته شده از ترکیبات غذایی مشابه با نام مختصر AHA) است که در نیشکر یافت شده و در حال حاضر به عنوان یک اسید میوه (امروزه عصاره میوه هایی مانند سیب را با عنوان آلفا هیدروکسی اسید و با نام اسید میوه برای لایه برداری و ترمیم کنندگی پوست استفاده می کنند) شناخته شده که بیشتر در آزمایشگاه ها ساخته می شود. این محصول یک لایه بردار طبیعی قوی است که قادر به از بین بردن سلول‌های مرده پوست و همزمان سفت کردن آن با ضخیم کردن لایه های عمیق تر پوست می باشد.

محصولات حاوی این فرآورده، در طیف گسترده ای از آن و بدون نسخه در مراکز رسمی فروش مانند داروخانه ها یافت می شوند که می توان آنها را با توجه به میزان اثرگذاری، در انواع ملایم تا قوی و بر اساس نحوه کاربرد، خریداری کرد.

از دیگر خواص این فرآورده، کمک به درمان برخی مشکلات و بیماری های پوستی مانند جوش، پسوریازیس یا صدف پوستی و هایپرپیگمنتاسیون (عارضه ای پوستی که در اثر تجمع یکنواخت رنگدانه های پررنگ ملانین بر روی پوست) است.

این لایه بردار شیمیایی حرفه ای، در انواع زیادی از محصولات مراقبتی پوست که شامل شستشو دهنده‌ های پوست، کرم‌ ها و انواع تونرها با کاربردها و اثربخشی قوی هستند، یافت می‌ شود. اغلب محصولات از این دست، حاوی غلظتی 10 درصدی یا کم‌تر، از گلیگولیک اسید می‌ باشند. اگر دارای پوستی حساس هستید گلیگولیک اسید با غلظت کم تر از 2 درصد، در صورت مصرف روزانه محصولات با غلظت کم تر از 7 درصد و اگر هفته ای یکبار به درمان و مراقبت از پوستتان می پردازید، محصولات با گلیکولیک اسید 10 درصد به شما پیشنهاد می شود.

ذکر این نکته ضروری است که، افراد با پوست چرب تر در مقایسه با افراد دارای پوست خشک و شکننده، می توانند از گلیکولیک اسیدهای با غلظت بالاتر استفاده نمایند. در صورتیکه پوست قرمزتر و تحریک پذیر‌تر شود، باید تعداد دفعات استفاده از این محصولات را کاهش یا از غلظت پایین تر آنها استفاده نمود.

فواید شناخته شده گلیکولیک اسیدها

بارزترین عملکرد گلیکولیک اسید لایه‌برداری پوست است. این اسید به‌لطف وزن مولکولی پایین و ترکیبات فعال خود به عمق پوست نفوذ کرده و با تجزیه سلول‌های مرده  و حذف آنها به بازسازی سلولی تیرگی‌ها و آسیب‌های پوستی کمک کرده  و پوست را جوان و شاداب‌تر می کند.

کاهش آکنه گلیکولیک اسید با عملکرد کراتولیک و تنظیم‌ میزان ترشح سبوم از تجمع مواد زائد در سطح پوست جلوگیری می‌کند. بر طبق مطالعات صورت گرفته گلیکولیک اسید برای درمان آکنه و اسکارهای به‌جای مانده از آن عوارض جانبی خفیفی هم‌چون سوزش و قرمزی را به‌همراه دارد.

کاهش لکه‌های پوست هایپرپیگمانتاسیون(تولید بیش از حد ملانین) یکی از اختلالات رنگدانه‌های پوستی است. گلیکولیک اسید با لایه‌برداری می‌تواند هایپرپیگمانتاسیون خفیف مانند لکه‌های تیره، لکه‌های ناشی از افزایش سن، کک‌ومک و ملاسما را محو کند. رفع چین و چروک  با گلیکولیک اسید  هم از دیگر فواید این ماده است . اسید گلوکولیک، با اثر در سطوح مختلف پوست یک ماده فعال ضد پیری محسوب می شود . توانایی گلیکولیک اسید در سنتز کلاژن و تحریک گلیکوزآمینوگلیکان‌های پوستی استحکام و خاصیت ارتجاعی را نیز به پوست بازمی‌گرداند.

افزایش بازسازی سلولی، خطوط ریز و چین و چروک را صاف کرده و به‌طور تقریبی 6 هفته پس از استفاده مشهود است. قابل ذکر است گلیکولیک اسید ظاهر خطوط ریز را کاهش می‌دهد ولی آن‌ها را حذف نمی‌کند. آبرسانی فواید گلیکولیک اسید تنها محدود به لایه‌برداری نیست. این اسید به‌عنوان یک مرطوب‌کننده مولکول‌های آب را به سمت خود جذب کرده و پوست را آبرسانی می‌کند. روشن کننده اثر لایه‌برداری گلیکولیک اسید تمام عوامل ریزی که مانع از تمیز و درخشان شدن پوست شده‌اند را پاک می‌کند. لکه‌های قهوه‌ای به‌جای مانده از زخم را کاهش می‌دهد و پوست را از سلول‌های مرده‌ای که سبب کدر شدن آن شده‌اند خلاص می‌کند. در نهایت با کمک گلیکولیک اسید بافت پوست بهبود یافته و رنگ آن روشن و یکدست می‌شود.

گلیکولیک اسید یک لایه بردار طبیعی و دارای خاصیت تقویت کنندگی کلاژن برای پوست است که می تواند به درمان و بهبود پوست در صورت ایجاد پنج حالت از مشکلات پوستی یا بهتر است بگوییم چالش پوستی رایج به بهبود پوست کمک کرده و مفید واقع شود. این پنح چالش شامل موارد زیر هستند:

رفع آکنه و جوش اسید گلیکولیک

یکی از خواص شناخته شده گلیکولیک اسید توانایی آن در درمان بیشتر انواع جوش‌ها و آکنه، از جمله جوش سر سیاه و جوش کیستی است. این اسید قادر به نفوذ در عمق پوست، از بین بردن لایه های مرده آن و حل کردن چربی ترشح شده از پوست است چرا که این چربی ها قادرند منافذ پوست را بسته و آکنه و جوش‌ های سر سیاه را تولید کنند.

اسید گلیکولیک برای رفع  جای زخم بر پوست

درمان جای زخم آن هم بر روی پوست اغلب کار دشواری است؛ اما گلیکولیک اسید یکی از راه های درمان است است که قدرت کاهش  و کم رنگ کردن جای زخم ها حتی جای جوش را دارد. این ترکیب با از بین بردن لایه های مرده پوست، به لایه‌ های جدید، جوان، نرم تر و زیرین پوست اجازه ظاهر شدن را می‌ دهد. گلیکولیک اسید می تواند به شکستن بافت زخم کمک کرده و ظاهر پوست را زیباتر کند.

تغییر رنگ پوست با اسید گلیکولیک

این مشکل نیز توسط محصولات حاوی گلیکولیک اسید درمان می شود؛ تحقیقات نشان می دهند که استفاده روزانه از محصولات با گلیکولیک اسید کم، درمان این مشکل را آسان تر می‌ کند. هر چند استفاده از غلظت بالای آن روند درمان را سریع تر و بهبود خواهد بخشید.

اسید گلیکولیک برای مقابله با پسوریازیس

این بیماری منجر به پوسته پوسته شدن سطح پوست می‌شود، رفع این مشکل ممکن است کمی سخت و زمان بر باشد. البته نمی توان نقش داروهای شیمیایی در درمان سریع و مفیدتر این چالش را نادیده گرفت. گلیکولیک اسید می تواند تاثیر و احساسی سبک و آرام بر پوست پس از هر بار استفاده بدون هیچگونه اثر سوء بر آن داشته باشد؛ این تاثیر از طریق ایجاد ارتباط بین سلول‌های پوست و از بین بردن جای زخم‌ها بر آن به وجود می‌آید. هرچند این فرآورده اثری بسیار مثبت و سریع‌ تر نسبت به سایر محصولات درمانی اسیدی دارد اما امکان ایجاد سوزش بر جای زخم ها در هنگام استفاده، یکی از عوارض سطحی آن است.

 محصولات بهداشتی  از جمله کرم ها و سرم‌ ها همیشه یکی از راه‌ های مراقبت بهتر از پوست شناخته می‌ شوند. شما می‌ توانید با تهیه یک محصول مناسب عوارض شکل گرفته بر پوست خود را به میزان زیادی کاهش دهید. یکی از این محصولات کرم مغذی ای سی گلیکولیک 20 سسدرما ساخت کشور اسپانیا است. این محصول حاوی اسید گلیکونیک بوده و خاصیت لایه بردای، ضد چروک، مرطوب کنندگی و ایجاد حس سبکی پس از هر بار استفاده را به همراه دارد. همچنین آبرسانی و شفاف سازی پوست پس از پایان دوره استفاده، از جمله مزایای مشهود آن می باشد.

یکی دیگر از این محصولات سرم ضد چروک ای سی گلیکولیک سسدرما ساخت کشور اسپانیا است. این سرم با خواصی از جمله  ترمیم کنندگی پوست، پرکنندگی خطوط صورت و به دلیل وجود اسید گلیکولیک دارای خاصیت ضد چروک پوست بوده و محصولی بی نظیر برای استفاده افراد بالای چهل سال می باشد. این محصولات در فروشگاه اینترنتی شمال مال قابل دستیابی و خرید هستند.

چطور از گلیکولیک اسید استفاده کنیم

وقتی از گلیکولیک اسیدها استفاده می کنید باید به خاطر داشته باشید که ابتدا به آرامی و با غلظت کمی از آنها شروع کنید. ابتدا به صورت هفته ای یکبار و پس از مدتی، براساس نظر متخصص پوستتان دوره مراقبتی و مقادیر آنها را کم یا زیاد نمایید. این محصولات در انواع مختلف و در همه مراکز رسمی مانند داروخانه ها و فروشگاه ها وجود دارند. از جمله انواع محصولاتی که حاوی گلیکولیک اسید هستند شامل:

پاک کننده ها، که تا سه بار در هفته می توان استفاده کرد

سرم ها، که می توانید با ریختن مقدار کمی از آنها روی پنبه و ماساژ مستقیم لایه سطحی و نازک پوست به شفافیت و تازگی آن کمک کنید. شما می توانید با به کاربردن آن بر کل پوست به درمان سریع تر پوست خود توسط این سرم ها کمک کنید. لایه بردار ها، که اغلب برای درمان های بسیار ضروری تجویز می‌شوند، بهتر است از مقادیر با غلظت بسیار کم آنها در منزل استفاده کنید. این محصولات حاوی مقادیر زیادی از گلیکولیک اسید می‌ باشند که باید به مقدار بسیار کم و جهت لایه برداری های عمیق استفاده شوند.

عوارض جانبی استفاده از گلیکولیک اسید

هر چند محصولات حاوی این فرآورده بسیار مفید و مقرون به صرفه هستند، اما همچون سایر مواد آرایشی و بهداشتی دارای برخی عوارض جانبی نیز هستند. از جمله عام‌ ترین این مشکلات تحریک پذیری، حالت گزیدگی و احساس سوزش پس از استفاده است. قرمز شدگی‌ های کوچک، تحریک‌پذیری، خارش و حساس شدن پوست به آفتاب پس از استفاده از این محصولات بسیار رایج است. شما می توانید از مرطوب کننده های با SPF مناسب با پوستتان به صورت روزانه استفاده نمایید. این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است که این محصولات را بر اساس دستور العمل های نوشته شده بر آنها استفاده کرده و برای مدت طولانی استعمال آنها را به عقب نیاندازید؛ چرا که امکان شروع سوزش بر سطح پوستتان را به همراه خواهد داشت.

افراد دارای پوست حساس و زخم های باز بهتر است از اسید گلیکولیک استفاده نکنند؛ چرا که امکان تحریک کردن زخم و پوستشان وجود دارد. افرادی که داروهای ضد آکنه قوی نیز مصرف می کنند، به دلیل امکان ایجاد تداخل و عوارض خطرناک در مصرف آنها و این فرآورده باید از مصرف اسید گلیکولیک خودداری نمایند. همانطور که ذکر شد، گلیکولیک اسیدها از محصولات مناسب و حاوی اسیدهای مناسب پوست های نرمال هستند که استفاده از انواع آنها با غلظت کم، بدون خطر اما در موارد نادر مانند لایه برداری‌ های عمیق و با غلظت بالا یا ایجاد مواردی مانند پسوریازیس و تغییر رنگدانه های پوست به تجویز پزشک نیاز دارند.

بنابراین بهتر است در هنگام استفاده از تمامی محصولات از این دست، اصول اولیه و دستورالعمل‌های حک شده بر آنها را رعایت کرد.  در ضمن لازم به ذکر است که، فواید و اثرات مثبت اسید گلیکولیک را نمی توان انکار کرد؛ اما استفاده بیش از حد از این فرآورده ممکن است عوارض جانبی از جمله سوزش را برای استفاده کنندگان به همراه داشته باشد.

 

دیدگاه‌ها

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید