منوی اصلی
سبد خرید شما

مواد اولیه آرایشی بهداشتی - (به‌روز‌شده 04/12/2024)

گوارگام پودری وارداتی (Guar Gum)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 60
  گوارگام – guar gum – چیست پرکاربردترین تثبیت کننده طبیعی در صنایع مختلف  گوارگام  یا صمع گوار یک قوام دهنده، تثبیت کننده و امولسیفایر مواد غذایی است که معمولاً در صنایع غذایی برای بهبود بافت غذاهای فرآوری شده مانند بستنی، سس ها و محصولات پخته شده استفاده می شود. گ..
11,000تومان
قیمت بدون مالیات:11,000تومان
گلیکولیک اسید پودری (Glycolic acid)
20گرمی 50گرمی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 2
گلیکولیک اسید پدیده ای موثر در بهبود سلامت پوست گلیکولیک اسید  (Glycolic Acid) مولکولی کوچک و فعال است که به‌دلیل قدرت استثنایی خود در تحریک سلول‌های اپیدرم در بخش‌های مختلف صنعت زیبایی غوغا کرده‌است. گلیکولیک اسید محلول در آب است و از نیشکر گرفته می‌شود. این اسید، کوچ..
118,100تومان
قیمت بدون مالیات:118,100تومان
گلیسیرین خوارکی (Cosmetic Glycerol) گلیسرول فود گرید
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 94
درباره کاربردهای مختلف گلیسیرین خوراکی چه می دانیم؟ گلیسیرین خوراکی بیش از چیزی که فکر می‌کنید در صنعت و فراوری مورداستفاده قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین ارکان در داروسازی به‌حساب می‌آید که به‌عنوان نقش مرطوب‌کننده می‌تواند عملکردی مهم در ترکیبات دارویی، شیما..
12,600تومان
قیمت بدون مالیات:12,600تومان
گلیسیرین آرایشی (Cosmetic Glycerol) گلیسرول ارایشی
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 52
گلیسیرین آرایشی و  10 خاصیت شگفت‌انگیز آن برای پوست و مو گلیسیرین آرایشی از جمله پرخاصیت ترین مواد مورد استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی است. فرقی نمی‌کند که پوست شما از کدام نوع است؛ چرب حساس یا خشک، اگر با گلیسیرین آرایشی از آن مراقبت ‌کنید، بی‌شک از مزایای زیادی برخوردا..
10,200تومان
قیمت بدون مالیات:10,200تومان
گلیسرول مونو استئارات - جی ام اس (GMS)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 60
گلیسیرین مونو استئارات یا گلیسرول معروف چه کاربردهایی دارد گلیسیرین مونو استئارات که با نام گلیسرول نیز شناخته میشود با نام اختصاری GMS در بازار عرضه میشود. از مهمترین کاربردهای این ماده استفاده از ان در صنایع غذایی به عنوان امولسیفایر است.میتوان گفت این ماده گلیسرول استر استئاریک اسید است . ا..
9,600تومان
قیمت بدون مالیات:9,600تومان
کوکامیدو پروپیل بتائین (Cocamidopropyl Betaine)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 94
کوکامیدو پروپیل بتائین چیست و چه کاربردی در زندگی روزمره ما دارد کوکامیدو پروپیل بتائین یک مولکول زویتریونی یا دوقطبی است که دارای بار مثبت (کاتیون آمونیوم چهار ظرفیتی) و بار منفی (گروه عاملی کربوکسیلات) است که این ویژگی یک گروه سر قطبی و آبدوست برای مولکول ایجاد می کند. همچنین این ماده دارای یک دم..
9,800تومان
قیمت بدون مالیات:9,800تومان
کوکامید لوراميد (Cocamide DEA - Lauramide)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 67
کوکامید لورامید چیست و چه کاربردهایی دارد کوکامید لورامید یک ماده به نام diethanolamine با نام تجاری کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است که فرمول شیمیایی آن به صورت  C ۱۲H۲۵NO  است و به عنوان یکی از عوامل مهم در ساخت و تثبیت کف موجود در مواد شوینده محسوب می شود. کوکامید لورامید را در صنای..
11,600تومان
قیمت بدون مالیات:11,600تومان
کوجیک اسید پودری ترک (Kojic acid)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 44
کوجیک اسید محصول جانبی فرایند تخمیر که دوست پوست ماست کوجیک اسید یکی از پرکاربردترین فرآورده‌های شیمیایی در صنعت زیبایی و سلامتی پوست و مو محسوب می‌شود. کوجیک اسید از نوعی قارچ گرفته می‌شود. در واقع این اسید به عنوان یک فرآورده جانبی در فرایند تخمیر بعضی از مواد غذایی مانند سس ژاپنی،..
42,900تومان
قیمت بدون مالیات:42,900تومان
کوجیک اسید پودری آلمانی (Kojic acid)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 25
کوجیک اسید محصول جانبی فرایند تخمیر که دوست پوست ماست کوجیک اسید یکی از پرکاربردترین فرآورده‌های شیمیایی در صنعت زیبایی و سلامتی پوست و مو محسوب می‌شود. کوجیک اسید از نوعی قارچ گرفته می‌شود. در واقع این اسید به عنوان یک فرآورده جانبی در فرایند تخمیر بعضی از مواد غذایی مانند سس ژاپنی،..
81,700تومان
قیمت بدون مالیات:81,700تومان
کلاژن پودری چینی (Collagen powder)
ناموجود
وضعیت موجودی: ناموجود
فواید پودر کلاژن در کاهش سرعت پیری کلاژن موثر در  جوانسازی پوست و رفع شکنندگی ناخن‌‌ها  پودر کلاژن به عنوان یک پروتئین حیاتی به پوست و بافت های همبند شما، استحکام و خاصیت ارتجاعی می بخشد. کمبود کلاژن در پوست یکی از دلایل ایجاد چین و چروک در صورت می‌باشد. با افزایش سن و بعد..
40,900تومان
قیمت بدون مالیات:40,900تومان
کلاژن پودری ترک (Collagen powder)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 34
پودر کلاژن ترمز قطار پیری است.  جوانسازی پوست و بهبود شکنندگی ناخن‌‌ها با کمک کلاژن! پودر کلاژن به عنوان یک پروتئین حیاتی به پوست و بافت های همبند شما، استحکام و خاصیت ارتجاعی می بخشد. کمبود کلاژن در پوست یکی از دلایل ایجاد چین و چروک در صورت می‌باشد. با افزایش سن و بعد از 20 س..
55,400تومان
قیمت بدون مالیات:55,400تومان
کلاژن پودری آلمانی (Collagen powder)
ناموجود
وضعیت موجودی: ناموجود
پودر کلاژن با یکدنیا کارکرد در کاهش سرعت پیری پودر کلاژن به عنوان یک پروتئین حیاتی به پوست و بافت های همبند شما، استحکام و خاصیت ارتجاعی می بخشد. کمبود کلاژن در پوست یکی از دلایل ایجاد چین و چروک در صورت می‌باشد. با افزایش سن و بعد از 20 سالگی، ساخت کلاژن سالانه بطور متوسط 1 درصد کاهش می‌..
71,300تومان
قیمت بدون مالیات:71,300تومان
کلاژن هیدرولیز شده مایع (Liquid hydrolysed collagen)
30میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 3
کلاژن هیدرولیز شده چه کاربردهایی دارد و چیست کلاژن هیدرولیز شده فرمی از کلاژن است که در آن پروتئین کلاژن به زنجیره های کوچکتری از آمینواسیدها به نام پپتیدها شکسته می شود یا در اصطلاح هیدرولیز شده می شود. تفاوت بین کلاژن هیدرولیز شده و کلاژن معمولی نیز در همین است که پپتیدهای کلاژن هیدرولیز شده به ز..
88,500تومان
قیمت بدون مالیات:88,500تومان
کلاژن جو دوسر هیدرولیز شده
ناموجود
وضعیت موجودی: ناموجود
کلاژن هیدرولیز شده جو دوسر چیست؟ کلاژن هیدرولیز شده فرمی از کلاژن است که در آن پروتئین کلاژن به زنجیره های کوچکتری از آمینواسیدها به نام پپتیدها شکسته می شود یا در اصطلاح هیدرولیز شده می شود. تفاوت بین کلاژن هیدرولیز شده و کلاژن معمولی نیز در همین است که پپتیدهای کلاژن هیدرولیز شده به زنجیره های پر..
98,300تومان
قیمت بدون مالیات:98,300تومان
کره کاکائو تصفیه شده (Natural Cocoa butter)
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 59
نگاهی به فواید اعجاب انگیز کره کاکائو برای سلامت پوست کره کاکائو همانطور که می دانید بیش از هرچیزی به عنوان یک ماده مفید و موثر بر سلامت پوست در سراسر جهان شناخته می‌شود. کره کاکائو قرن هاست که استفاده می شود و به دلیل برخورداری از خواص دارویی که دارد بسیار محبوب است و پرفروش . تاریخچه استفاده..
18,600تومان
قیمت بدون مالیات:18,600تومان
کره کاکائو بکر چینی (تصفیه نشده) (Natural Cocoa butter)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 19
فواید شگفت انگیز کره کاکائو برای سلامت پوست کره کاکائو بیش از هرچیزی به عنوان یک ماده مفید و موثر بر سلامت پوست در سراسر جهات شناخته می‌شود. کره کاکائو قرن هاست که استفاده می شود و به دلیل برخورداری از خواص دارویی که دارد بسیار محبوبیت و پرفروش است. تاریخچه استفاده از کره کاکائو به دوران تمدن ..
0تومان
قیمت بدون مالیات:0تومان
کره کاکائو بکر (تصفیه نشده) (Natural Cocoa butter)
پر فروش ناموجود
وضعیت موجودی: ناموجود
خواص فوق العاده کره کاکائو در بهبود سلامت پوست کره کاکائو بیش از هرچیزی به عنوان یک ماده مفید و موثر بر سلامت پوست در سراسر جهات شناخته می‌شود. کره کاکائو قرن هاست که استفاده می شود و به دلیل برخورداری از خواص دارویی که دارد بسیار محبوبیت و پرفروش است. تاریخچه استفاده از کره کاکائو به دوران تم..
34,500تومان
قیمت بدون مالیات:34,500تومان
کربوکسی متیل سلولز خوراکی - سی ام سی (CMC)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 60
کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی معروف چندمنظوره چه کاربردهایی دارد کربوکسی متیل سلولز سدیم (CMC) یا “صمغ سلولز”  یک عامل غلیظ کننده است که در اثر واکنش سلولز (خمیر چوب، پرز پنبه) با مشتقاتی از اسید استیک (اسید موجود در سرکه) به وجود می‌آید. به این ماده، صمغ سلولزی نیز می‌گ..
19,000تومان
قیمت بدون مالیات:19,000تومان
کربومر 940 ترک (Carbomer - Carbopol)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 25
کربومر چیست و چه کاربردهایی در صنایع آرایشی بهداشتی دارد کربومر یک محلول آب با pH خنثی، کربومر به صورت یک پلیمر آنیونی است؛ به عبارت دیگر، بسیاری از زنجیره‌های جانبی کربومر پروتون های خود را از دست داده و بار منفی به دست می آورند. این امر باعث تولید پلی الکترولیت های کربومر به همراه کسب ت..
60,800تومان
قیمت بدون مالیات:60,800تومان
کربومر 940 آلمانی (Carbomer - Carbopol)
20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 60
کربومر چیست و چه کاربردهایی در صنایع آرایشی بهداشتی دارد کربومر یک محلول آب با pH خنثی، کربومر به صورت یک پلیمر آنیونی است؛ به عبارت دیگر، بسیاری از زنجیره‌های جانبی کربومر پروتون های خود را از دست داده و بار منفی به دست می آورند. این امر باعث تولید پلی الکترولیت های کربومر به همراه کسب توانای..
76,200تومان
قیمت بدون مالیات:76,200تومان
کربن اکتیو پودری (Activated carbon) آلمانی
پر فروش 20گرمی 50گرمی 100گرمی 250گرمی 500گرمی 1کیلویی
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 44
کاربردهای کربن اکتیو در زندگی روزمره   کربن اکتیو  یا ذغال فعال از جمله واژگانی است که اگرچه در زندگی روزمره ما یک واژه عجیب و غیرطبیعی به نظر می رسد، اما به طرز شگفت انگیزی کاربردهای گسترده ای در زندگی و صنعت دارد. کربن اکتیو در اثر سوختن پوست درختان نارگیل و گردو و غیره زغال تولید ..
20,500تومان
قیمت بدون مالیات:20,500تومان
کراتین هیدرولیز ترک (Hydrolyzed keratin)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 38
کراتین هیدرولیز شده چیست و چه فوایدی برای موها دارد کراتین، پروتئینی است که به طور طبیعی در مو ها یافت می شود و مسئول سلامت مو های شماست. در حالی که کراتین، مو های شما را قوی می کند، به دلیل برخی عوامل محیطی مستعد آسیب است. به همین دلیل، کراتین هیدرولیز شده در چندین فرمول مراقبت از مو برای تقو..
46,500تومان
قیمت بدون مالیات:46,500تومان
کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید (Caprylic capric triglyceride)
30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 51
مروری بر کاربردهای کاپریلیک تری گلیسیرید در صنایع مختلف کاپریلیک تری گلیسیرید ترکیبی از اسیدهای چرب ناشی از روغن های طبیعی با گلیسیرین است؛ فواید و عوارض کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید را بخوانید. کاپریلیک اسید با نام انگلیسی: Caprylic acid  اسید چربی با فرمول شیمیایی C۸H۱۶O۲ و یک ترکیب شیمیایی..
23,900تومان
قیمت بدون مالیات:23,900تومان
ژل آلوئه ورا باربادنسیس طبیعی گل زرد (Aloe Vera)
پر فروش 30میل 60میل 120میل 250میل 500میل 1لیتری
وضعیت موجودی: آماده ارسال وضعیت موجودی: 162
فواید شگفت انگیز و کاربردهای آلوئه ورا باربادنسیس آلوئه باربادنسيس. نام دهان پركني است که ارزش شناختن دارد. در نواحيِ كم آب مختلف در سراسر دنيا بيش از ۴۰۰ گونه گياه آلوئه وجود دارد. هر يك از اين گونه ها، خواص خاص خود را دارد؛ اما فقط يك گونه از اين گياه است كه در طول تاريخي هزار ساله، مردمان به خوا..
10,700تومان
قیمت بدون مالیات:10,700تومان
نمایش 1 تا 24 از 467 (20 صفحه)